το-θαύμα-που-έζησε-ο-νίκος-οικονομόπου-45095

Το θαύμα που έζησε ο Νίκος Οικονομόπουλος on camera: «Το είδαν όλοι δεν το βγάζω από το μυαλό μου»

Το θαύμα που έζησε on camera o Νίκος Οικονομόπουλος παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το πρωί της Πέμπτης σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρωινό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος δεν έχει κρύψει την πίστη του στον Θεό και ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει γι’ αυτήν, στο ντοκιμαντέρ του που προβάλλεται στον ΑΝΤ1+, βρέθηκε σε εκκλησία και έζησε το θαύμα, όταν μία εικόνα πλημμύρισε με μύρο.

«Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι, το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, ο οποίος πολλές φορές έχει μιλήσει δημόσια για την πίστη του στον Θεό.

«Ένας λόγος που σας πήγα εκεί για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα είναι για να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Εξήγησε μάλιστα, πως πολλοί μπορεί να μη βρίσκουν λογική σε αυτό που συνέβη, αλλά τόνισε πως δεν χρειάζεται να προσπαθείς να δώσεις ερμηνείες στα πάντα, στο θέμα της θρησκείας.

«Αν το πεις στον οποιονδήποτε, μπορεί να σου πει ότι “εντάξει, δεν έχει λογική”, όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε: «Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή, γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ