θα-πάρει-το-όνομα-της-τη-χάσαμε-στο-πρ-45081

«Θα πάρει το όνομα της, τη χάσαμε στο πρώτο μας ραντεβού»: Έτσι θα βαπτίσουν την κόρη τους Δήμας – Σκαφίδα

Το ζευγάρι Αφροδίτη Σκαφίδα και Πύρρος Δήμας πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους και αποκάλυψαν το όνομα που θα της δώσουν.


Έτσι θα βαπτίσουν την κόρη τους Δήμας – Σκαφίδα

Το ζευγάρι διανύει μια υπέροχη περίοδο στη ζωή τους με την άφιξη του μωρού τους και μίλησαν στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών που παρευρέθηκαν με την Αφροδίτη Σκαφίδα μάλιστα να αποκαλύπτει και το όνομα της κόρης τους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το μωρό θα ονομαστεί Ελευθερία, προς τιμή της μητέρας του Πύρρου Δήμα, που απεβίωσε μετά το πρώτο τους ραντεβού.

Αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέφερε «Τα συναισθήματα είναι χαρά, συγκίνηση, απεριόριστη. Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική αλλά όλα πήγαν καλά. Το όνομα που θα πάρει η κόρη μας είναι Ελευθερία, από τη μαμά του Πύρρου που την χάσαμε στο πρώτο ραντεβού μας. Οφείλω να δώσω το όνομα της μαμάς του στην κόρη μας»

«Πάντα υπάρχει άγχος, εγώ το έχω ζήσει πέντε φορές. Δόξα το Θεώ είμαστε πολύ χαρούμενοι, παίρνουμε το παιδάκι μας στο σπίτι και συνεχίζουμε. Δεν μπήκα στον τοκετό, σε κανέναν δεν έχω μπει. Μοιάζει στην Αφροδίτη. Τα άλλα μου παιδιά περιμένουν να γνωρίσουν τη μικρή τους αδελφή. Τα μεγάλα είναι στην Αμερική, ο μικρός μου γιος περιμένει πως και πώς, έχει φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο» είπε στις κάμερες ο Πύρρος Δήμας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ