δύο-χρόνια-μετά-τη-νίκη-στη-eurovision-άλλος-άνθ-7316

Δύο χρόνια μετά τη νίκη στη Eurovision: Άλλος άνθρωπος σήμερα ο Ιταλός Damiano που ξετρέλανε τις Ευρωπαίες

Maneskin: Πως είναι σήμερα ο Ιταλός νικητής

Σαν σίφουνας εμφανίστηκαν οι Maneskin στη Eurovision και κατέκτησαν τις καρδιές των νέων στην Ευρώπη. Το ροκ συγκρότημα εμφανίστηκε μετά από τα σκληρά lockdown που περνούσε η Ευρώπη και κέρδισαν την πρώτη θέση στον μουσικό διαγωνισμό του 2021.

Το συγκρότημα από την Ιταλία κέρδισε πανηγυρίζοντας έξαλλα και μεγάλο ποσοστό, ίσως το μεγαλύτερο, της επιτυχίας τους οφείλεται στον frontman της μπάντας, τον Ιταλό γόη Damiano David.

Με τη φωνή του αλλά και με το look του, ο μελαχρινός Ιταλός τραγουδιστής έγινε ο αγαπημένος όλων των γυναικών τηλεθεατριών και δεν έχασε καθόλου σε κύρος ακόμα και όταν μπλέχτηκε, άθελά του, στο σκάνδαλο της βραδιάς του τελικού, όταν σε κάποια φάση της βαθμολόγησης το πλάνο τον έδειξε να σκύβει μπροστά από το τραπέζι και να μοιάζει ότι ρουφάει κάτι με τη μύτη του.

Έτσι είναι σήμερα ο Damiano των Maneskin

Μετά από δύο χρόνια σχεδόν, ο νεαρός ροκάς με τα δερμάτινα, τα τατουάζ και το έντονο make up αποφάσισε να αλλάξει το κοντό του καρέ μελαχρινό μαλλί και να ξυρίσει τα μαλλιά του, βάφοντάς τα μάλιστα ξανθά.

Το νέο του look έχει εντυπωσιάσει τους εκατομμύρια ακόλουθούς του και συνοδεύει τη μεγάλη επιτυχία που ακολουθεί τους Måneskin τα τελευταία δύο χρόνια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ