δύσκολες-στιγμές-για-τη-γιούλικα-σκαφ-6276

Δύσκολες στιγμές για τη Γιούλικα Σκαφιδά: “Φρίκαρα στο κρατητήριο, εκκρεμεί η δίκη”

Γιούλικα Σκαφιδά: Η αφοπλιστική συνέντευξη

Η αγαπημένη ηθοποιός, Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και στη δημοσιογράφο, Ναταλία Αργυράκη. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στα προβλήματα της κοινωνίας και για την εμπειρία της κακοποίησης.

Ειδικότερα, η Γιούλικα Σκαφιδά εξομολογήθηκε πως «έκανα όλες αυτές τις φωτογραφίσεις σε κάποια ακριβά ξενοδοχεία με κάποιες ακριβές τουαλέτες αλλά σκέφτηκα ότι αυτό πρέπει να πάει και κάπου αλλού, γιατί δεν με κάλυπτε πια. Δηλαδή θυμάμαι και τις πολύ πρώτες μου φωτογραφίσεις, όταν έπρεπε να φωτογραφηθώ μου έλεγαν να γελάω και αναρωτιόμουν γιατί πρέπει να γελάμε όλοι τόσο πολύ σε όλες τις φωτογραφίσεις. Περνώντας τα χρόνια αποφάσισα να εκμεταλλευτώ αυτήν την όποια δημοσιότητα, καλώς ή κακώς, έχω και να μιλήσω για θέματα που αρχικά προβληματίζουν εμένα και κατά δεύτερον θεωρώ ότι θα έπρεπε να προβληματίζουν και τους υπόλοιπους».

Η Γιουλίκα Σκαφιδά για την εμπειρία της κακοποιήσης

«Συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι είναι φοβερά σ@ξιστική η κοινωνία μας και κάποιες πολύ αθώες εκφράσεις, που μπορεί να χρησιμοποιούμε, διαιωνίζουν στερεότυπα τα οποία μειώνουν μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας. Είτε τις γυναίκες είτε κάποια μειονότητα», ανέφερε στη συνέχεια.

«Μέσα από ένα περιστατικό που είχε να κάνει με κακοποίηση, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι σε θεωρητικό επίπεδο είμαστε όλοι καλυμμένοι όταν πατάμε like σε ένα link που μιλάει για την κακοποίηση και πόσο κακή είναι. Όταν όμως πρέπει σε πρακτικό επίπεδο να πάρουμε θέση, είτε πηγαίνοντας να καταθέσουμε κάτι που είδαμε είτε βοηθώντας πρακτικά έναν άνθρωπο, δεν το κάνουμε», συμπλήρωσε ακόμα η Γιούλικα Σκαφιδά στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί εκκρεμεί δίκη αλλά φυσικά και είναι ψυχοφθόρο. Μεγάλωσα με σκοπό να γίνω ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία οπότε και μπορεί να στεναχωρήθηκα και μπορεί να φρίκαρα λίγο στο κρατητήριο αλλά δεν πειράζει».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ