τα-βλέμματα-όλα-στη-στέψη-του-καρόλου-6198

Τα βλέμματα όλα στη στέψη του Καρόλου: «Η Νταϊάνα θα έκλεβε την παράσταση στην τελετή αν ζούσε», σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ της

Νταϊάνα: Ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας για τη στέψη του Καρόλου

Σήμερα πραγματοποιείται η στέψη του Βασιλιά Καρόλου και πολλοί θυμούνται τη πριγκίπισσα Νταϊάνα και το γεγονός πως η Καμίλα γίνεται βασίλισσα στη θέση της.

Ο πρώην μπάτλερ της, πιστεύει πως αν ζούσε η αείμνηστη πριγκίπισσα και βρισκόταν στην τελετή θα είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Ο Μπάρελ τόνισε στο GBNews ότι η Νταϊάνα θα ήταν τόσο εντυπωσιακή που θα επισκίαζε όλους τους παρευρισκόμενους, ακόμη και προς οργή ορισμένων, αλλά θα το έκανε με χάρη.

Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι η Νταϊάνα θα είχε προχωρήσει στη ζωή της και θα είχε βρει τον έρωτα με κάποιον άλλο μέχρι τώρα, αλλά φυσικά δεν θα έχανε ένα τέτοιο γεγονός.

Σήμερα πολλοί θυμούνται τη πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα έχει στο πλευρό του την Καμίλα, η οποία για χρόνια ήταν απεχθής καθώς θεωρούταν η πέτρα του σκανδάλου. Πλέον όμως θα αναφέρεται ως βασίλισσα αντί για βασίλισσα σύζυγος.

Υπενθυμίζεται ότι η Νταϊάνα και ο Κάρολος παντρεύτηκαν το 1981, αλλά ο γάμος τους είχε προβλήματα από την απιστία και των δύο. Το ζευγάρι χώρισε το 1992 πριν οριστικοποιήσει το διαζύγιό του το 1996.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ