πέρασε-το-ύψος-και-το-καλλίγραμμο-κορμ-5634

Πέρασε το ύψος και το καλλίγραμμο κορμί της μαμάς της: Η κόρη της Εύης Βατίδου, Μάιρα, έγινε 18 χρόνων και είναι μία κούκλα

Εύη Βατίδου: Πώς είναι η κόρη της, Μάιρα Κούγια

Στα σοκάκια της Μυκόνου απαθανατίστηκαν να περπατούν η Εύη Βατίδου μαζί με την κόρη της Μάιρα Κούγια. Μητέρα και κόρη παρόλο που δεν μοιάζουν ιδιαίτερα ως προς την εξωτερική τους εμφάνιση, μοιάζουν σίγουρα με δύο καλές φίλες.

Τα γονίδια μιλούν από μόνα τους, καθώς όπως βλέπουμε, η Μάιρα έχει πάρει από τη μητέρα της το καλλίγραμμο κορμί της!

Εύη Βατίδου: Η γνωριμία με τον Αλέξη Κούγια και ο γάμος

Η Εύη Βατίδου γνωρίστηκε με τον Αλέξη Κούγια το 1999 λίγο μετά τη στέψη της με τον τίτλο της Μις Ελλάς. Το 2001 οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μία λαμπερή τελετή με 2,5 χιλιάδες καλεσμένους. Ο Χρήστος Κούγιας ήρθε πρώτα στη ζωή τους και η Μάιρα γεννήθηκε λίγα χρόνια πριν οι δυο τους τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

«Τα πράγματα είναι καλύτερα έτσι, γιατί είσαι κοντά στις αλλαγές της ζωής, αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα όπως κι αυτά, στο περίπου. Με τον Χρήστο, που έχω αρκετά μικρή διαφορά ηλικίας, συνεννοούμαστε, όπως και με την κόρη μου, νιώθω τον παλμό της εποχής τους. Είμαι υπέρ στο να κάνουν οι γυναίκες παιδιά σε μικρή ηλικία», είχε πει η Εύη Βατίδου για το γεγονός ότι έγινε μητέρα σε μικρή ηλικία σε συνέντευξή της.

«Όταν ήταν μικρά, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Ήμουν πιο ανώριμη, ένιωθα εγκλωβισμένη, ότι έχανα τα νιάτα μου, τώρα θεωρώ ότι ήταν λάθος μου που το σκεφτόμουν. Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα, δεν ήταν εύκολο, ήμουν μικρή στο μυαλό μου, έχω κάνει κι εγώ πολλές μπούρδες, πολλές βλακείες. Το ένστικτο της μάνας βοηθάει, η φύση προνόησε και τα καταφέρνει ώστε να μπορείς να μεγαλώσεις παιδιά», ανέφερε το μοντέλο στην ίδια συνέντευξη.

Εύη Βατίδου και Αλέξης Κούγιας: Τα παιδιά τους ακολουθούν τα βήματά του πατέρα τους

Τα παιδιά της τώρα έχουν μεγαλώσει και επιθυμούν να ακολουθήσουν τα επαγγελματικά χνάρια του πατέρα τους, Αλέξη Κούγια.

«Ο γιος μου πέρασε φέτος στη Νομική Αθηνών, ελπίζω και η κόρη μου να έρθει στο γραφείο», είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή Happy Day ο Αλέξης Κούγιας. Ο ίδιος στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα είχε εξομολογηθεί ότι τη στιγμή που θα βρεθεί σε μία δικαστική αίθουσα να δικηγορεί με τα δύο του παιδιά θα νιώσει πλήρης.

Πριν από λίγα χρόνια η Εύη Βατιδου είχε απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν θα άφηνε την κόρη τους, Μάιρα Κούγια, να συμμετέχει στο GNTM, ως υποψήφιο μοντέλο. Όπως είπε, η Εύη Βατίδου δεν αντιμετωπίζει αρνητικά το ενδεχόμενο να γίνει η κόρη της μοντέλο, αλλά δεν επιθυμεί να κρίνει τις ικανότητές της στο modeling μία κριτική επιτροπή.

Οι δηλώσεις είχαν προκαλέσει την αντίδραση του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε εκδόσει τότε σχετική ανακοίνωση στην οποία υποστήριζε και πάλι ότι το μέλλον τόσο του γιου του, Χρήστου, όσο και της κόρης του «υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού γραφείου» του.

Το τέλος του γάμου της Εύης Βατίδου και του Αλέξη Κούγια ήταν επεισοδιακό και είχε οδηγήσει το πρώην ζευγάρι σε μία πολύχρονη αντιδικία. Ο Αλέξης Κούγιας είχε μιλήσει για το τέλος του γάμου τους στην εκπομπή Happy Day.

«Στον γάμο μου ίσως έφταιγα περισσότερο στη λήξη του. Είναι δύσκολη η συζυγική ζωή. Είπα στην πρώην σύζυγό μου να χωρίσουμε καθώς τρώγαμε στη Μύκονο. Είχαμε ακραία αντιδικία για πολλά χρόνια, ζητούσε τη μισή μου περιουσία. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι ότι τα παιδιά μου δεν άκουσαν ποτέ κακή κουβέντα από εμένα για τη σύζυγό μου», είχε πει ο Αλέξης Κούγιας.

Η Εύη Βατίδου με τη σειρά της είχε αναφερθεί στον γάμο της με τον γνωστό ποινικολόγο πριν από λίγους μήνες σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους που τη συνάντησαν σε εγκαίνια καταστήματος.

«Δεν συμβιβάστηκα στο θέμα του γάμου μου έξι χρόνια; Ο μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν δεν υπήρχε. Όταν είσαι έξι χρόνια σε μία σχέση, σίγουρα έχεις υπάρξει συμβιβασμένος κάπου», είχε αναφέρει η Εύη Βατίδου απαντώντας σε ερώτηση περί συμβιβασμών στη ζωή της.

Δείτε εικόνες της κόρης της Εύης Βατίδου και του Αλέξη Κούγια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ