δύσκολες-στιγμές-για-την-κατερίνα-παπ-8596

Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Παπουτσάκη: Η έκκληση που κινητοποίησε τους ακολούθους της στο Instagram και το “ευχαριστώ”

Κατερίνα Παπουτσάκη: Στιγμές αγωνίας για την ηθοποιό

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε κάποιες στιγμές αγωνίας καθώς μια από τις γατούλες της έφυγε από το σπίτι της. Η γνωστή ηθοποιός εκτός από τα δύο της παιδιά, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα είναι επίσης και γατομάνα.

Έτσι όταν μια από αυτές και συγκεκριμένα η Μάγια το “έσκασε” από το σπίτι η αγαπημένη ηθοποιός ανησύχησε και προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου οι διαδικτυακοί της φίλοι να την βοηθήσουν.

Η έκκληση της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Χάσαμε τη Μάγια. Αν τη δείτε να γυρίζει στην περιοχή του Βύρωνα, ψηλά στη Φορμίωνος, στείλτε DM».

Όπως ήταν λογικό η κινητοποίηση μέσω instagram και social media ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα η Μάγια να βρεθεί και να επιστρέψει σπίτι της και γύρισε ξανά στο σπίτι της όπως μάς ενημέρωσε με ανακούφιση η Κατερίνα μέσα από τον λογαριασμό της.

«Δεν το πιστεύω… Η Μάγια πάλι κοντά μας. Η μαϊμού μάς τρέλανε αλλά όλα καλά. Ευχαριστώ για τη στήριξη αγαπημένοι», έγραψε η Κατερίνα ενώ σε άλλο story πρόσθεσε, «Θα ήταν πολύ δύσκολο το βράδυ χωρίς σένα».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ