έχουν-το-όνομα-και-τη-χάρη-4-εγγονές-διά-3378

Έχουν το όνομα και τη χάρη: 4 εγγονές διάσημων Ελληνίδων ηθοποιών που πήραν τη γοητεία και το ταλέντο τους

Εγγονές μεγάλων Ελληνίδων ηθοποιών: Ποια είναι τα κορίτσια που πέραν του ταλέντου του έχουν πάρει και την απαράμιλλη γοητεία τους

Μερικές Ελληνίδες ηθοποιοί κατάφεραν να αφήσουν εποχή με το απαράμιλλο ταλέντο τους και να μείνουν στην ιστορία του ελληνικού σινεμά. Οι γυναίκες αυτές άφησαν και τη δική τους παρακαταθήκη μέσα από τις οικογένειες τους και οι εγγονές τους που γεννήθηκαν αργότερα, κληρονόμησαν το ταλέντο τους.

Εγγονές μεγάλων Ελληνίδων ηθοποιών: Ποια είναι τα κορίτσια που κληρονόμησαν το ταλέντο των γιαγιάδων τους

Τασσώ Καββαδία – Αργυρώ Καλλιάφα

Αργυρώ Καλλιάφα: Μια ταλαντούχα σχεδιάστρια και ένα ξεχωριστό κορίτσι. Η Τασσώ Καββαδία, μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος, είχε μεγάλη αδυναμία στην εγγονή της, Αργυρώ Καλλιάφα.

Η 26χρονη σχεδιάστρια μόδας, ακολουθεί το δικό της δρόμο. Έχει ήδη βραβευτεί, ενώ παράλληλα τα δείγματα της δουλειάς της, τραβούν ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον.

Τζένη Καρέζη – Τζένη Καζάκου

Τζένη Καζάκου: Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη πρωταγωνίστρια σε νέα σειρά. Κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, εγγονή της αείμνηστης Τζένης Καρέζη. Η Τζένη Καζάκου, δεν θα μπορούσε να μην κληρονομήσει την αγάπη των ανθρώπων της για την υποκριτική.

Η 17χρονη κοπέλα, που δεν κατάφερε να γνωρίσει την σπουδαία γιαγιά της, λατρεύει να ακούει ιστορίες για εκείνη, ειδικά από τον πατέρα και τον παππού της.

Νόνικα Γαληνέα – Νόνικα Τσαπέλα

Το όνομα και τη χάρη της πάντα εντυπωσιακής γιαγιάς της, έχει κληρονομήσει η 25χρονη Νόνικα Τσαπέλα. Η εγγονή της Νόνικας Γαληνέα και κόρη της Αλεξίας Μουτούση (δίδυμης αδελφής της ηθοποιού Αριέττας Μουτούση), έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ και φιλοδοξεί να ακολουθήσει την υποκριτική. Δεν επηρεάστηκε από το γεγονός πως, ο πατέρας της ασχολείται με τα ναυτιλιακά.

Ζωή Λάσκαρη – Ζένια Μπονάτσου

Η πιο προβεβλημένη από τις παραπάνω περιπτώσεις. H κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, Ζένια Μπονάτσου έχει μάθει να πατά γερά στα πόδια της. Αντιμετωπίζει όσες δυσκολίες βρίσκονται μπροστά της και κυνηγά το όνειρό της.

Αγαπάει πραγματικά την υποκριτική, φοιτά σε δραματική σχολή, ενώ όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Θα ασχοληθώ με την υποκριτική. Το είπα στη γιαγιά μου και μου είπε αν το γουστάρω, να το κάνω. Ξέρω πως θέλει πολύ δουλειά, με ενδιαφέρει πολύ να ασχοληθώ».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ