είμαι-πολύ-όμορφη-κι-αυτό-είναι-κατάρ-5599

«Είμαι πολύ όμορφη κι αυτό είναι κατάρα – Χρειάζομαι σύντροφο» Η κατάθεση ψυχής της Βάνας Μπάρμπα για τη προσωπική της ζωή

Βάνα Μπάρμπα: Η αφοπλιστική συνέντευξη της ηθοποιού

Το είδωλο ομορφιάς των 90s, η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hello!. Η ηθοποιός μίλησε για τη κατάσταση την υγεία της αλλά και για τη κόρη της, Φαίδρα.

«Έχω ανάγκη από έναν σύντροφο» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει, λέγοντας: «Κάνω έναν αγώνα στο κομμάτι της υγείας μου για να τα καταφέρω. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, τα πράγματα δεν είναι μη αναστρέψιμα, μπορούν να βελτιωθούν» είπε σχετικά με αυτό.

Η Βάνα Μπάρμπα για την προσωπική της ζωή

Στην πορεία της συνέντευξης, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε: «Έχω ανάγκη από έναν σύντροφο. Η Φαίδρα έχει μεγαλώσει και με εγκαταλείπει, έχει τη δική της ζωή. Νομίζω όμως πως είμαι έτοιμη να βρω έναν άνθρωπο που θα εκτιμήσω».

«Πριν από δύο χρόνια απελευθερώθηκα από την ιδέα της εικόνας. Μέχρι τα 54 ήμουν κολλημένη με την εικόνα μου. Η ομορφιά μου είναι η κατάρα μου. Πλέον όμως αποφάσισα ότι αυτή είμαι. Ένα πράγμα κάνω προσέχω την ψυχή μου, αν η ψυχή είναι καλά μπορώ να κάνω τα πάντα» είπε τέλος, η Βάνα Μπάρμπα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ