είπε-μόλις-10-λέξεις-ο-γιώργος-λιάγκας-45396

Είπε μόλις 10 λέξεις ο Γιώργος Λιάγκας: «Τότε ήταν κραταιός ο Ψινάκης και έκανε μούγκα η Λιόλιου»

Το θέμα των ημερών συζητήθηκε έντονα στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (29/4). Ο λόγος για τη διαμάχη Ψινάκη, Λιόλιου και Συνατσάκη.

Αρχικά, η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε: «Όσο ευτελίζεται το κίνημα του metoo από κάποιους που πωλούν ρουχαλάκια, φράση και θέση με την οποία διαφωνώ κάθετα, άλλο τόσο ευτελίζεται να χρησιμοποιείται το metoo σε ένα σόου για να κάνουμε νουμεράκια και για να πούμε στη Μαίρη Συνατσάκη αυτό που θέλουμε να πούμε. Ποιος το εκμεταλλεύτηκε πιο ξεκάθαρα; Ο κύριος Ψινάκης ή κυρία Συνατσάκη; Του τη φύλαγε του Ιάν Στρατή ο Ηλίας Ψινάκης για να του την πει. Και τι ευθύνη έχει εκείνος για κάτι που είπε η Μαίρη Συνατσάκη; Από πότε ευθύνεται ο σύζυγος κάποιας για κάτι που είπε η Μαίρη Συνατσάκη».

Με τη σειρά του, ο Τάσος Τεργιάκης αναρωτήθηκε για ποιον λόγο κάλεσαν τον Ηλία Ψινάκη στη θέση της Δέσποινας Βανδή.

Γιώργος Λιάγκας: «Γιατί δεν αντέδρασε τότε η Λιόλιου; Ήταν κραταιός τότε ο Ψινάκης»

«Εγώ είμαι ο πρώτος που έχει πει ότι έχει εργαλειοποιηθεί και ευτελισθεί το me too από ανθρώπους, γίνοντας lifestyle. Εδώ είναι άλλο το θέμα. Βγαίνει ο Ψινάκης, θυμίζει μία κατάσταση, τον αδειάζει η Κατερίνα Λιόλιου, αφού έβγαλε μία ανακοίνωση που αντί να πει πως ναι, ήταν μία πλάκα, τον αδειάζει κανονικά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», σχολίασε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το μεγάλο άδειασμα είναι από την κυρία Λιόλιου. Τότε η κυρία Λιόλιου είχε βγει και είχε πει ήταν μια πλάκα, παιδιά, δεν είχε αντιδράσει καθόλου. Τότε, ενδεχομένως τον θεωρούσαν κραταιό τον Ψινάκη. Δεν είναι θέμα αντανακλαστικών, τότε ήταν κραταιός και έκανε μούγκα η Λιόλιου. Τώρα δεν ξέρω αν η ίδια ή ο μάνατζερ της, την κατηύθυναν να βγάλει τη σχετική ανακοίνωση. Τώρα ορθώς, κατ’ έμε, τον άδειασε, γιατί ήταν μια χυδαία τηλεοπτική πλάκα που δεν έπρεπε να την κάνει.

Δε βγήκε ποτέ ο Ηλίας να πει ότι ήταν στο τσακίρ κέφι και να ζητήσει συγγνώμη. Όταν λέει ο ίδιος ότι ήταν συνεννοημένο, και βέβαια αυτή μετά από πολλά χρόνια λέει πως δεν ήταν, τον αδειάζει. Γιατί δεν αντέδρασε τότε η Λιόλιου; Μιλάμε για μια ξεφτίλα τηλεοπτική, που θα έπρεπε και ίδια να αντιδράσει. Ήταν κραταιός τότε ο Ψινάκης, παιδιά κι αυτό έχει σημασία» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ