μαρία-σολωμού-θα-ήθελα-να-έχω-σχέση-με-45361

Μαρία Σολωμού: «Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα στο «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, λέγοντας πως μετά το podcast που κάνει, είναι πλέον ειδική στο να αναλύει τα ερωτικά προβλήματα των άλλων.

Η προσωπική ζωή της

«Αποφάσισα ότι στις σχέσεις μου θα σταματήσω να συμβιβάζομαι με πράγματα που δεν μου αρέσουν. Όταν ήμουν μικρότερη, ήμουν πιο δυναμική από ό,τι τώρα και δεν έβαζα ‘’νερό στο κρασί μου’’ για κανένα λόγο. Παλαιότερα αν ο σύντροφός μου δεν ήταν σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου, γινόμουν…φαντομάς».

Παραδέχεται πως έχει ερωτευτεί σφοδρά όλες τις σχέσεις της αλλά τις έχει σιχαθεί μετά τον χωρισμό.

«Υπήρξε άντρας που μου είχε γεμίσει το σπίτι με λουλούδια… εκεί ‘’έπεσα’’. Είμαι φουλ ρομαντική. Θέλω να είμαι στην Ακρόπολη να βλέπω φεγγάρι και να τρώω σουβλάκι. Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει. Αρκεί να έχει επίγνωση της κατάστασης».

Όπως λέει, δεν έχει κάνει ποτέ one night stand αλλά θα έκανε με τον Μπραντ Πιτ. Μίλησε όμως και για την τηλεόραση.

«Δε θα συμμετέχω στο Booth. Θεωρώ πως είμαι κάκιστη στην παρουσίαση. Το ‘’Γεια σας, καλώς ήρθατε’’ δε θα το εννοήσω ποτέ. Για να κάνω πρωινή εκπομπή θα έπρεπε να… ξυπνήσω. Έχω πολύ καλό αυτί, θα μπορούσα να είναι κριτής στο Voice. Δ

εν θα έκανα το podcast στην τηλεόραση. Θέλω να μπορώ να μιλάω, όπως το κάνω. Έτσι και αλλιώς, με βγάζουν στην τηλεόραση με το podcast και με βρίζουν, γιατί να γίνω πιο ‘’καθώς πρέπει’’ για να μπορώ να είμαι εκεί; Δεν με ενδιαφέρει».

Ο πιο σέξι άντρας τραγουδιστής και η Αντζελίνα Τζολί

«Είναι ο Ρίκι Μάρτιν. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί. Και ως γυναίκα πάλι με την Αντζελίνα Τζολί θα ήθελα σχέση. Θα τα βρίσκαμε καλύτερα από ό,τι με κάποιον άλλο».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ