στέφανος-κασσελάκης-σέβομαι-το-μεγα-45358

Στέφανος Κασσελάκης: «Σέβομαι το μεγαλείο του Θεού – Ναι είμαι θρήσκος, δεν είναι κακό να πιστεύεις στα θαύματα»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή του Αlpha «ΑΥΤΟΨΙΑ» με τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ ξεκαθαρίζοντας και τα της θρησκευτικής πίστης του λέγοντας «Ναι, είμαι θρήσκος».

Ο κ. Κασσελάκης πέρα από τις πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε και στην θρησκεία και αναφορικά με το «θαύμα» στη βαφτισή του, «δεν το είπα» υπογράμμισε για να συμπληρώσει πως «δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα. Δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς αυτό το οποίο θέλει να πιστεύει, αρκεί να είναι, κατά τη γνώμη μου, σύννομο και ηθικό».

Στέφανος Κασσελάκης για τη θρησκεία

Ειδικότερα, «η θέση μου είναι ότι υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν τα γνωρίζουμε και υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε ότι δεν τα γνωρίζουμε» απάντησε στον ορισμό περί θαυμάτων και συνέχισε, λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε.

Άρα σέβομαι το μεγαλείο της φύσης, του θεού, κατά τη γνώμη μου. Από εκεί και πέρα πιστεύω στην επιστήμη, προφανώς». «Απλά σέβομαι το γεγονός ότι υπάρχουν και πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε στον κόσμο μας. Από εκεί και πέρα, ξέρετε, θα ξυπνήσουμε αύριο, θα έχουμε τα ίδια προβλήματα να λύσουμε και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε», εξήγησε.

Ενόψει του Πάσχα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναμένεται να επισκεφθεί την Κέρκυρα, σχολιάζοντας ότι «το ελληνικό Πάσχα το γιορτάζω ανέκαθεν».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ