εκτός-eurovision-η-ελλάδα-ο-βίκτωρ-βερνίκος-δεν-7806

Εκτός Eurovision η Ελλάδα: Ο Βίκτωρ Βερνίκος δεν πέρασε στον τελικό και αυτές είναι οι χώρες που προκρίθηκαν

Eurovision: Δεν πήραμε το πολυπόθητο εισιτήριο

Ο Βίκτωρας Βερνίκος δεν κέρδισε τις καρδιές των eurofans και αποκλείστηκε από τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision. Ωστόσο η Κύπρος με την εμφάνιση του Andrew Lambrou όχι μόνο πέρασε στον τελικό αλλά θεωρείται και ένα από τα φαβορί.


Η χώρα μας εμφανίστηκε στην 8η θέση με τον τραγουδιστή -τον νεότερο εκπρόσωπο της 67ης διοργάνωσης- να ερμηνεύει το «What They Say», μία φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική μπαλάντα που ο ίδιος έγραψε στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα. Τη σκηνική παρουσία υπέγραψε ο διευθυντής Μπαλέτου της Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνος Ρήγος και την ενδυματολογική επιμέλεια του Βίκτωρα είχε αναλάβει ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Η Κύπρος πέρασε στον τελικό της Eurovision

Όσον αφορά στην Κύπρο, ο Andrew Lambrou με το κομμάτι του «Break a Broken Heart» πέρασε στον τελικό, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει ανέβει πολύ στις στοιχηματικές αποδόσεις.

Αλβανία, Κύπρος, Εσθονία, Βέλγιο, Αυστρία, Λιθουανία, Πολωνία, Αυστραλία, Αρμενία, Σλοβενία, είναι οι δέκα χώρες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου και θα συναντήσουν τις δέκα χώρες του Α’ Ημιτελικού και τις Big 5 με την περσινή νικήτρια Ουκρανία.

Κροατία, Μολδαβία, Ελβετία, Τσεχία, Φινλανδία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Σουηδία, Νορβηγία, Σερβία, πέρασαν από τον Α’ Ημιτελικό. Έτσι, 26 χώρες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα αναμετρηθούν για την πρώτη θέση σε λίγες μόνο ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος ίσχυσαν αλλαγές στον τρόπο ψηφοφορίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, καθώς αποκλειστικά και μόνο οι θεατές, καθόρισαν τα τραγούδια που προκρίθηκαν από τους δύο Ημιτελικούς στον μεγάλο τελικό.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ