εσένα-τι-σε-νοιάζει-έξαλλος-ο-ηθοπο-44298

“Εσένα τι σε νοιάζει;” Έξαλλος ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαίδης, είπε για την 28χρονη Κυριακή όσα δεν τόλμησε κανείς

“Εγώ που είμαι άσχετος, το πρώτο που σκέφτηκα είναι να χτυπήσω να ψάξω το όνομα αυτού που απειλεί”.

Με ένα βίντεο οργής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ο Σταύρος Νικολαΐδης ξεσπά. Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για το ειδεχθές έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους, που είχε ως αποτέλεσμα η 28χρονη Κυριακή Γρίβα να χάσει τη ζωή της από τον πρώην σύντροφό της μπροστά στα μάτια των άπραγων αστυνομικών.

Αναλυτικά ο ηθοποιός είπε

«Υποστήριξε λέει ο αστυνομικός που ήταν στο τηλέφωνο και είχε αυτό το υφάκι ότι δέχεται 300 τηλεφωνήματα την ημέρα εκ των οποίων τα 50 είναι παραπλανητικά… Και εσένα τι σε νοιάζει βρε μ@@κα; Εσύ θα πας να τρέξεις με το περιπολικό; Δώσε το σήμα και άσε άλλους να αξιολογήσουν τον κίνδυνο. Θα σε κατηγορήσουν γιατί τους έστειλες τζάμπα άμα ήταν απάτη το τηλεφώνημα;» περιγράφει ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Η άλλη 23 χρονών στο τμήμα που έχει τελειώσει Αξιωματικός, εγώ που είμαι άσχετος, το πρώτο που σκέφτηκα είναι να χτυπήσω να ψάξω το όνομα αυτού που απειλεί αλλά και αν δεν το σκέφτηκες αυτό και δεν σκέφτηκες καν, κοριτσάκι μου γλυκό, να κρατήσεις την κοπέλα εκεί πέρα, είτε από βαρεμάρα, είτε επειδή είσαι ανόητη, δεν κάνει να είσαι Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι πολύ απλά τα πράγματα», συμπληρώνει στην τοποθέτησή του ο ηθοποιός για το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Μην ακούω για γενικεύσεις, γιατί υπάρχουν και πάρα πολύ καλοί αστυνομικοί. Πέσανε σε ένα τμήμα 3-4 ηλίθιοι μαζί από τον καταδικασμένο έξω τον φρουρό, που ήταν καταδικασμένος και συνέχισε να είναι αστυνομικός», καταλήγει στο σχόλιό του ο Σταύρος Νικολαΐδης.

@stavrosnikolaidis Τόσο καιρό συμβουλεύουν τις γυναίκες που κακοποιούνται να μην φοβούνται και να πάνε στην αστυνομία. Ιδού τα αποτελέσματα!!! #kyriaki #gynaikoktonia #elas ♬ πρωτότυπος ήχος – Σταύρος Νικολαΐδης

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ