η-πιο-τυχερή-ελληνίδα-η-δήμητρα-ματσού-44278

Η πιο τυχερή Ελληνίδα: Η Δήμητρα Ματσούκα βρήκε στα μάτια του Πέτρου Κόκκαλη την απόλυτη ευτυχία

Ματσούκα – Κόκκαλης: Η γνωριμία, η πρόταση γάμου και η συγκίνηση με την αδελφή της

«Ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον» – «Δεν έχω ξανασυγκινηθεί ποτέ στη ζωή μου σε εκπομπή» – Το νιόπαντρο ζευγάρι ήταν καλεσμένο στο Ενώπιος Ενωπίω

Στο στούντιο της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκαν ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (4/4), στον ΑΝΤ1. Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους (1/12/2023), η ηθοποιός και ο επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» μίλησαν στον Νίκο Χατζηνικολάου για την γνωριμία τους, τον γάμο τους μετά από 7 χρόνια κοινής ζωής, αλλά και τους ανθρώπους της οικογένειάς τους που βρίσκονται δίπλα τους.

«Όλα τα ζευγάρια ισορροπούν κι εμείς επειδή είμαστε ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε», είπε ο Πέτρος Κόκκαλης. Με τη Δήμητρα Ματσούκα να συμπληρώνει: «Είμαστε καλά μεταξύ μας. Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια».

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως γνωρίστηκαν το 2014. Η γνωριμία τους ξεκίνησε από μια κοινή τους φίλη: «Ήμουν μόνη μου τότε και ο Πέτρος το ίδιο. Είδα κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάστηκα ότι είναι γεωπόνος. Μας σύστησε η φίλη και μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα» όπως είπε ο Πέτρος Κόκκαλης: «Το πρώτο βήμα ήταν χορευτικό».

Μετά από 7 χρόνια η απόφαση για τον γάμο ήρθε φυσικά. Η πρόταση γάμου είχε γίνει αρκετά νωρίτερα, στην αρχή της σχέσης τους, καθώς και οι δύο γνώριζαν καλά πως ήταν ο ένας για τον άλλο. Αυτό αισθάνονταν όσα χρόνια είναι μαζί, οπότε ακολούθησε και το μυστήριο πριν λίγους μήνες: «Εγώ να πω την αμαρτία μου, νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο, είναι πλουσιότερη η σχέση, αλλάζει η φύση της. Είναι θέμα ανοίγματος οριζόντων» πρόσθεσε ο Πέτρος Κόκκαλης με τη Δήμητρα Ματσούκα να συμφωνεί μαζί του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τους ρώτησε τι λατρεύουν ο ένας στον άλλον και τι τους ενοχλεί.

Ο Πέτρος Κόκκαλης με πολύ χιούμορ δήλωσε ότι έχουν πρόβλημα με τους φορτιστές.

«Λατρεύω την ενσυναίσθησή της, την ικανότητα να ταυτίζεται, την ευφυΐα, το χιούμορ» πρόσθεσε.

«Λατρεύω την ευφυΐα του και την καλοσύνη του και τον τρόπο που περπατάει, ζαλίζομαι. Με ενοχλεί πάρα πολύ η ευκολία, με την οποία τον παίρνει ο ύπνος. Αισθάνομαι σαν τον Κόκορα του Αρκά» είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν μέσω του video wall της εκπομπής ήταν και η Μαρία Ματσούκα, η οποία μίλησε με πολλή αγάπη και θαυμασμό για την αδερφή της. Την χαρακτήρισε δεύτερη μητέρα της, γιατί πάντα την πρόσεχε. Αναφέρθηκε στη σχέση τους και στο βραβείο που της είχε αφιερώσει: «Η Δήμητρα ήταν μέσα σε όλα. Διάβαζε πολύ, μιλούσε εξαιρετικά, ήταν ευγενική. Άκουγε και τις μουσικές της, πήγαινε στα Εξάρχεια. Η ομορφιά ανοίγει κάποιες πόρτες, αλλά εάν δεν αξίζει αυτό που κάνεις, δεν έχει διάρκεια. Και η αδελφή μου είναι πολλά χρόνια στον χώρο. Είχε πολλές ευθύνες από μικρή, όσον αφορά εμένα, με διάβαζε, με πρόσεχε, η μαμά μου δούλευε» είπε η Μαρία Ματσούκα.

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Δήμητρα Ματσούκα σκούπισε την άκρη των ματιών της και εκμυστηρεύτηκε πως «είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου και με τον αδελφό μου. Η αδελφή μου είναι και η μικρή της οικογένειας μου. Δεν έχω ξανασυγκινηθεί ποτέ στη ζωή μου σε εκπομπή. Είναι κάτι το οποίο πάντα απευχόμουν, να που μου συνέβη. Όμως είναι καλός ο λόγος».

«Η βράβευση που της είχα αφιερώσει πριν κάποια χρόνια στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ήταν για ένα έργο του Θεοτόκη, οι “Σκλάβοι δεσμά τους” σε σκηνοθεσία του Τώνη Λυκουρέση», εξήγησε.

Επιστρέφοντας στα της σχέσης τους, είπαν ότι κάνουν κριτική μεταξύ τους, αλλά για καθημερινά πράγματα. Δεν επεμβαίνουν στα θέματα που ο καθένας είναι ειδικός, παρότι θαυμάζουν ο ένας τον άλλο.

Η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε και στο τι την ενοχλεί τονίζοντας πως «η αγένεια είναι μια κόκκινη γραμμή για εμένα, γενικά, στη δουλειά και στη ζωή. Ανήκω στους ανθρώπους που μας ενοχλεί και την αντιμετωπίζω ευθέως. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που αισθάνομαι ότι λειτουργούν και κινούνται πάντα με βάση το συμφέρον τους. Υπάρχουν ιδιοσυγκρασίες που το αντιλαμβάνεσαι αυτό. Ότι δηλαδή ο κόσμος να χαλάσει, θα τα φέρουν έτσι ώστε να πετύχουν. Αυτό είναι κάτι που μου δημιουργεί απέχθεια. Απέχθεια μου δημιουργούν και οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν με μια πολύ μεγάλη οικονομική προσέγγιση τα πράγματα. Δηλαδή τι συμφέρει την τσέπη τους και αυτό είναι κάτι που με απωθεί».

«Στο θέατρο είχα και συνεργασίες που ήταν έντονες και με ανθρώπους που υπήρξαν δύσκολοι. Έγινα πολύ νωρίς γνωστή εγώ και αυτό βεβαίως διευκολύνει τη θέση σου σε μια δουλειά. Είναι αλλιώς να είσαι ένας ηθοποιός που θέλει να κάνει πράγματα και αλλιώς κάποιος που σε φωνάζουν και με έναν τρόπο σε έχουν ανάγκη για τον ρόλο. Πιο εύκολα τότε μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου και να επιβληθείς, πιο δύσκολα και ο άλλος σε προσεγγίζει με έναν άλλον τρόπο».

«Είχα όμως δύσκολες συνεργασίες και πάντα έμπαινα στη θέση του άλλου, γιατί συνήθως αυτά τα έκαναν άνθρωποι μεγαλύτεροι μου και με παρελθόν. Αντιλαμβανόμουν ότι κάτι υπήρχε και μιλάω για τρόπους που, αν εγώ ήμουν στη θέση τους, δεν θα τους ακολουθούσα. Υπήρχε ένα καθεστώς αποδοχής, λέγαμε ότι «δεν πειράζει, είναι ο σκηνοθέτης και έτσι πρέπει». Θεωρούνταν περίπου κανονικό» συμπλήρωσε, ακόμα, η Δήμητρα Ματσούκα.

Βίντεο πριν ξεκινήσει η εκπομπή:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ