φέτες-στα-60-του-ο-παύλος-ευαγγελόπουλ-46261

«Φέτες» στα 60 του ο Παύλος Ευαγγελόπουλος: Λιώνει στη γυμναστική κι έχει φτιάξει κορμί που βάζει κάτω 20άρηδες

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μετά από χρόνια, επέστρεψε στην τηλεόραση το 2016 μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», η οποία ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο ηθοποιός φαίνεται πως φέτος έχει ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές βουτιές και οφείλουμε να παρατηρήσουμε πως στα 60 του χρόνια διατηρεί ένα πολύ γυμνασμένο σώμα. Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος σε παλαιότερες αναρτήσεις που έχει κάνει, έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από το γυμναστήριο.

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Τι δήλωσε για την ηλικία του

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, συνηθίζει να προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση, ενώ έχει ως τρόπο ζωής την καλή διατροφή και την άθληση. Σε παλαιότερη συνέντευξη του ερωτηθείς για την ηλικία του, είχε αναφέρει:

«Είμαι γεννημένος στις 15/1/1962, είμαι 57 χρονών. Γιατί να μην πω την ηλικία μου; Ο κόσμος ξέρει πάνω-κάτω πόσο είμαι, γιατί, ακόμα και να μην το πω, ξέρουν πότε ξεκίνησα, μπορούν να κάνουν πρόσθεση, δεν είναι χαζός ο κόσμος. Θεωρώ ανόητο να κρύβει κάποιος την ηλικία του. Η καριέρα του ηθοποιού δεν τελειώνει ποτέ, κάποια στιγμή κάνεις το μαθητή, το γιο και μετά θα φτάσει να κάνεις τον παππού κι αυτό είναι το καλό σε αυτή τη δουλειά, ότι δεν έχουμε ημερομηνία λήξης. Δεν φταίω εγώ αν κάποιοι δεν λένε την ηλικία τους και δεν με απασχολεί»!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ