γιουροβίζιον-ο-γάλλος-που-συγκλόνισε-45793

Γιουροβίζιον: Ο Γάλλος που συγκλόνισε την Ευρώπη έχει κάτι να σου πει

Η φωνή του Slimane ήταν η νικήτρια της φετινής Eurovision με το Mon Amour να κάνει διαδοχικά ρεκόρ στο Spotify και τον Γάλλο να ετοιμάζει ένα βίντεο για την περίσταση.

Ο Slimane είναι ο ερμηνευτής και στιχουργός του τραγουδιού που εκπροσώπησε τη Γαλλία στον τελευταίο διαγωνισμό της Eurovision.

Ήταν ο δεύτερος στις προτιμήσεις των κριτικών επιτροπών, ενώ κατετάγη 4ος, με την ίσως πιο απλοϊκή εμφάνιση του διαγωνισμού: ήταν μόνος του στην σκηνή, ντυμένος στα λευκά. Με τη φωνή του δεν γέμισε μόνο το stage, αλλά και όλο το στάδιο. Ναι, είναι εκείνος που τραγούδησε δυο μέτρα μακριά από το μικρόφωνο.

Αν αυτήν την στιγμή αναζητήσετε το όνομα του στο YouTube, θα βρείτε τα επίσημα videos από τις εμφανίσεις του σε ημιτελικό και τελικό στη Eurovision, αλλά και δεκάδες άλλα με δασκάλους φωνητικής και τραγουδιστές να μένουν άναυδοι με την εξωπραγματική φωνή του 34χρονου νικητή της 5ης σεζόν του γαλλικού Voice (το 2016).

Μεταξύ αυτών που αφορούσαν την παρουσία του και αποθεώθηκαν από τον κοινό ήταν και ο κάμεραν που ήταν μέρος της ερμηνείας, όπως κατέγραφε τα συναισθήματα που ‘έβγαζε’ ο Slimane σε κάθε στίχο.

Mε την επιστροφή του στη Γαλλία, πόσταρε ένα video στο λογαριασμό του στο Instagram, γιατί ήθελε να ευχαριστήσει όσους έκαναν το Mon Amour το γαλλικό τραγούδι με τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify, σε διάστημα 24 ωρών.

«Καληπέρα φίλοι, ελπίζω να είστε καλά. Κάνω αυτό το βίντεο γιατί νιώθω πραγματικά συγκινημένος. Είμαι τόσο χαρούμενος. Την περασμένη Κυριακή ‘σπάσαμε’ ένα ιστορικό ρεκόρ με το Mon Amour. Έγινε το γαλλικό τραγούδι με τα περισσότερα streaming στον κόσμο στο Spotify, μέσα σε 24 ώρες. Ήταν περισσότερα από 2.000.000.

Δεν επικεντρώνομαι ποτέ στα charts, αλλά πρόκειται για κάτι τόσο φανταστικό που αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο για να σας ευχαριστήσω. Και το καλύτερο της ιστορίας είναι ότι σπάσαμε ξανά το ρεκόρ τη Δευτέρα. Δηλαδή, τα καταφέραμε δυο διαδοχικές ημέρες. Είναι τρελό. Για τη γαλλική γλώσσα. Για τη γαλλική μουσική. Για εμένα. Για εμάς. Δεν θα μιλήσω άλλο, γιατί είμαι πολύ κοντά στο να βάλω τα κλάματα. Θέλω μόνο να σας ευχαριστήσω. Ό,τι συμβαίνει είναι τρελό. Θέλω μόνο να πω ευχαριστώ».

Παρεμπιπτόντως, ανακοινώθηκε και η παγκόσμια περιοδεία του που θα αρχίσει στις 23/1 του 2025 και θα ολοκληρωθεί στις 26/2.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ