42-ετών-έχει-ήδη-εγγόνι-η-φραντζέσκα-είν-323

42 ετών, έχει ήδη εγγόνι: Η Φραντζέσκα είναι νέα γιαγιά και δεν θυμίζει καθόλου την παίκτρια του Big Brother

Ανεξίτηλα στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού έχει χαραχθεί η Φραντζέσκα Μελά, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother 1.

Η ίδια, μετά το παιχνίδι, έζησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα λεπτά, τις ώρες, τις μέρες δημοσιότητας που της αναλογούσαν και ύστερα έβαλε προτεραιότητες στη ζωή της. Και αυτές κινήθηκαν προς την κατεύθυνση της αφοσίωσης στην οικογένειά της, που πλέον αποτελεί ό,τι σημαντικότερο για εκείνη.

Μάλιστα, όταν το 2018 η Φραντζέσκα Μελά ανακοίνωσε ότι έγινε γιαγιά από την κόρη της, φανερά ευτυχισμένη, εξέπληξε ευχάριστα το κοινό. Πολύ πριν η ίδια είχε πάρει την απόφαση να αφοσιωθεί στα αγαπημένα της πρόσωπα, κάνοντας μόνο πολύ επιλεκτικές εμφανίσεις.

Προσφάτως, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Σαμπάνης, η Έλενα Παπαρίζου και η Αναστασία και φάνηκε να είναι στα… καλύτερά της!

Φορώντας ένα εντυπωσιακό μίνι ασημί παγιετέ φόρεμα που αναδείκνυε τις υπέροχες καμπύλες της και με μακιγιάζ που τόνιζε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, η Φραντζέσκα Μελά μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει.

Δείτε φωτογραφίες

Φραντζέσκα

Φραντζέσκα

Φραντζέσκα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ