δυστυχώς-τα-νέα-είναι-άσχημα-πάγωσαν-44071

Δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα: «Πάγωσαν»με αυτό που είπε ο Λιάγκας για τον Δημήτρη Κόκοτα, 5 ημέρες μετά το έμφραγμα

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς, μετά από έμφραγμα που υπέστη την περασμένη Πέμπτη και σήμερα, Δευτέρα, οι γιατροί θα προσπαθήσουν να κάνουν προσπάθεια να τον ξυπνήσουν.


Θα γίνει προσπάθεια να ξυπνήσουν τον Δημήτρη Κόκοτα

Ειδικότερα, οι γιατροί που παρακολουθούν την πορεία της υγείας του τραγουδιστή, είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι και θέλουν να κάνουν μία προσπάθεια να τον ξυπνήσουν, ώστε να διαπιστώσουν πως αντιδρά ο οργανισμός του.

Όπως αναφέρει η «Espresso», τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν από τους θεράποντες ιατρούς του, δύο φορές, δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό στον εγκέφαλό του, στοιχείο που τους δίνει την ελπίδα ότι θα νικήσει σε αυτή τη μάχη.

Ο τραγουδιστής άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ενώ βρισκόταν για πρόβα στο στούντιο του «J2US», μαζί με την παρτενέρ του, Τραϊάνα Ανανία.

Αμέσως ο στιλίστας του, Κώστας Ζήσης, ειδοποίησε στο 166 και μόλις συνδέθηκε με γιατρό, έδωσε το τηλέφωνο στον τραγουδιστή, ο οποίος περιέγραψε τα συμπτώματά του.

Μετά από 20 λεπτά, έφτασε στο στούντιο ο διασώστης του ΕΚΑΒ και λίγο αργότερα, το ασθενοφόρο που διακόμισε τον καλλιτέχνη στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Advertisement

Ωστόσο, στον δρόμο, έπαθε το δεύτερο, πιο δυνατό, έμφραγμα, με τους γιατρούς στα επείγοντα του νοσοκομείου να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κατάστασής του.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο τραγουδιστής «υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του νοσοκομείου».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ