έκπληκτοι-όλοι-με-αυτό-που-μαθεύτηκε-γ-47052

Έκπληκτοι όλοι με αυτό που μαθεύτηκε για τον Νότη Σφακιανάκη σήμερα

Μια ηχηρή αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Αρσενάκος όσον αφορά την εξαφάνιση του Νότη Σφακιανάκη και το πότε θα επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα.

Ο CEO της Panik Records, την Τετάρτη 3/7, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» και δήλωσε για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή:

«Ο Νότης ανήκει στην Panik από τον 2016. Όλοι θέλουμε πολύ να επιστρέψει, αλλά το θέμα είναι πότε θα νιώσει έτοιμος ο καλλιτέχνης. Εγώ από την πλευρά μου, προσπαθώ, μιλάω με τον παραγωγό του, μιλάω και με το περιβάλλον του, στέλνουμε τραγούδια, αλλά δεν μπορούμε να εκβιάσουμε καταστάσεις, δεν μπορούμε να πιέσουμε, δε θέλουμε να αγχώσουμε κανέναν. Σε έναν καλλιτέχνη που έχει μια τόσο μεγάλη πορεία, δε γίνεται να του πω εγώ τι θα κάνει. Δεν μπορώ να εκβιάσω έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει τραγούδια, αν δε θέλει», είπε αρχικά ο Γιώργος Αρσενάκος.

Και συμπλήρωσε στα λεγόμενά του για τον Νότη Σφακιανάκη: «Εγώ πιστεύω ότι ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει, θα έρθει η στιγμή που όλο αυτό που έχει, θα επανέλθει, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και ο κόσμος τον λατρεύει. Ο Νότης λείπει σχεδόν τέσσερα χρόνια».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ