έλυσε-την-απορία-όλων-η-μαρία-χατζηστε-44547

Έλυσε την απορία όλων η Μαρία Χατζηστεφανή – Αυτός είναι ο λόγος που φοράει μονίμως μαύρα

Η Μαρία Χατζηστεφανή αποκάλυψε μέσω ενός βίντεο στο Tik Tok τον λόγο για τον οποίο φορά συνεχώς μαύρα ρούχα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του δημοφιλούς ριαίτυ επιχειρηματικότητας Dragons’ Den που προβλήθηκε για 2η χρονιά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Παρόλο που το Dragons’ Den δεν επιβάλλει συγκεκριμένες ενδυματολογικές επιλογές, η Μαρία Χατζηστεφανή έχει επιλέξει να φορά μόνο μαύρα ρούχα και εξηγεί τους λόγους πίσω από αυτή την επιλογή. Με την ευκαιρία, δείτε τις δυσκολίες που βίωσε η παρουσιάστρια.

Μαρία Χατζηστεφανή: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που φοράει μόνο μαύρα ρούχα

«Το να φοράω μαύρα με κάνει να νιώθω αυτοπεποίθηση και με κάνει να δείχνω επαγγελματίας και κομψή. Πολλές ισχυρές προσωπικότητες όπως ο Steve Jobs συνήθιζε να φοράει μαύρα ή συνήθιζε να φοράει μία φόρμα εργασίας. Όταν ανοίγω την ντουλάπα μου το πρωί αμέσως ξέρω ότι θα επιλέξω το μαύρο μου outfit εύκολα και όλη μου η ενέργεια πάνε στο να πάρω σημαντικές αποφάσεις μέσα την ημέρα παρά να σκέφτομαι τι θα φορέσω».

«Όταν ήμουν μικρή πήγαινα και αγόραζα όλα τα ξένα περιοδικά από το μοναδικό περίπτερο στη Μυτιλήνη που τα έφερνε. Ήξερα από μικρή ότι είμαι μια πολύ δυναμική γυναίκα. Ξεκίνησα να δουλεύω σε μια τράπεζα, αλλά ήμουν η χειρότερη υπάλληλος και απολύθηκα. Προκαλούσα την απόλυσή μου και κάποια στιγμή με απέλυσαν. Στεναχώρηθηκα, αλλά μετά κατάλαβα πως ήταν ό,τι καλύτερο μου είχε συμβεί».

«Ξεκίνησα την εταιρεία μου χωρίς καμία επένδυση. Στη συνέχεια βρέθηκα να ζητάω επενδυτές, κανείς δεν πίστευε ότι έχω μια σοβαρή ιδέα. Αυτός που πίστεψε πιο πολύ σε μένα ήταν ο εαυτός μου. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να τα παρατήσω. Πριν μερικά χρόνια παραλίγο να χρεοκοπήσω. Έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές»

@mrsrodial

Replying to @Aggelos Papademetriou #style #fashion

♬ original sound – Maria Hatzistefanis

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ