καλομοίρα-δεν-έχω-κάνει-πλαστiκές-44936

Καλομοίρα: «Δεν έχω κάνει πλαστıκές»

Η Καλομοίρα γύρισε στην Ελλάδα την Πέμπτη 7/3 και έκανε λόγο στην κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι”. Η τραγουδίστρια μίλησε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, για το εάν θα πήγαινε ξανά στη Eurovision αλλά και για το ότι την κατηγορούν ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

“Μου άρεσε πολύ το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, γιατί έχει ελληνικό στοιχείο αλλά και oriental. Όταν άκουσα ότι ο θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός με την Μαρίνα Σάττι, σκέφτηκα ότι θα απογειώσει το τραγούδι. Είναι πολύ καλός στο τηλεοπτικό κομμάτι και σε όλα. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, είναι καινούριο”.


Για το εάν θα επέστρεφε στη Eurovision:

“Να ρωτήσετε την ΕΡΤ αν θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, μάλλον η απάντηση είναι όχι. Δεν είναι στα σχέδιά μου. Δεν έδωσα το κομμάτι μου στην ΕΡΤ για την Eurovision γιατί έγιναν κάποια πράγματα. Δεν λέω ότι τα κάνω όλα τέλεια, μπορεί και να φταίω και εγώ στο ότι δεν πήγα ξανά στην Eurovision. Περίμενα για την Eurovision κι σκέφτηκα γιατί; Θα βγάλω το κομμάτι που έχω ετοιμάσει. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στη Eurovision με άλλη χώρα και να κρατήσω τη σημαία τους. είχα κάνει συζητήσεις με άλλη χώρα, αλλά είμαι Ελληνίδα, να σηκώσω άλλη σημαία;”

Για τις πλαστικές επεμβάσεις που της καταλογίζουν

“Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις, τα θεωρώ τόσο αστεία τα σχόλια. Δεν θα πιστέψεις τι μου γράφουν. Αφήνω τα αρνητικά σχόλια στο Instagram, δεν με πειράζει. Με πειράζει μόνο για τα παιδιά μου που πάνε σχολείο, και που θα πάρει σχόλια η κόρη μου τέτοια αν ποτέ κάνει social media. Έδειξα στα παιδιά μου τα σχόλια και το συζητήσαμε. Συνέχεια θα λένε πράγματα. Αν κάνω ή δεν κάνω κάτι, είναι δικό μου σώμα, είναι δικαίωμά μου να κάνω ό,τι θέλω”.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ