κασσελάκης-για-τάιλερ-δεν-μπορώ-να-φα-46141

Κασσελάκης για Τάιλερ: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αuτόν»

Επί προσωπικού πήγε, μεταξύ άλλων, η συζήτηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Γιώργο Λιάγκα, τον οποίο υποδέχθηκε στις Σπέτσες.

Μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε για τη σχέση του με τον Τάιλερ Μακμπέθ και αποκάλυψε για ποιον λόγο παντρεύονται για δεύτερη φορά, μετά τον γάμο στην Αμερική.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Ουδέποτε σκέφτηκα αν πρέπει ή όχι να μιλήσω για τον Τάιλερ. Δεν πρόκειται να κρύψω τον άνθρωπο που αγαπώ και που είμαι υπερήφανος. Θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολο εκλογικά ή πολιτικά αν το έκρυβα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου. Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος έπρεπε να κρυφτεί για να πετύχει έναν σκοπό. Έχει έρθει κόσμος που μου έχει πει να μη δείχνω τόσο πολύ τον Τάιλερ δίπλα μου. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δε θα αλλάξω το ποιος είμαι. Τέλος!».

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον»

«Είμαστε μία μονάδα εγώ και ο Τάιλερ, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον! Υπάρχει το για πάντα. Ο κόσμος πρέπει να παντρεύεται το άτομο χωρίς το οποίο δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του. Το να παντρεύεσαι επειδή τσεκάρετε κουτάκια, για εμένα δεν είναι το ιδανικό σενάριο. Ερωτεύτηκα στον Τάιλερ την καρδιά του. Είναι παιδί διαμάντι και νομίζω ότι το βλέπει αυτό σιγά σιγά η χώρα. Δεν έπρεπε να κρύψω τον Τάιλερ, ξεκολλήστε εσείς!».

«Γνωριστήκαμε στην Αμερική, ήρθε στις Σπέτσες ως φίλος και εδώ συνάψαμε τη σχέση μας. Ερωτευτήκαμε εδώ, μετά από δύο μήνες γίναμε ζευγάρι. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί», συμπλήρωσε.

«Στην Αμερική δεν μπορέσαμε να παντρευτούμε υπό τις συνθήκες που φανταζόμασταν γιατί έγινα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πριν παντρευτούμε, άρα μετακομίσαμε στην Ελλάδα πριν παντρευτούμε. Παντρευτήκαμε στις ΗΠΑ νομικά, ήμασταν οι δυο μας και ένα μάρτυρας. Ούτε μία φωτό δεν διέρρευσε».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ