το-πρώτο-εξώφυλλο-όλοι-τρελάθηκαν-46025

“Το πρώτο εξώφυλλο!” Όλοι τρελάθηκαν με την ομοιότητα της Βαλέριας Λάτσιου με τη μαμά Ελένη Μενεγάκη

Ένα σπάνιο κλικ της “βασίλισσας της μεσημεριανής ζώνης”, Ελένης Μενεγάκη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον δημοσιογράφο, Γιάννη Χατζηγεωργίου, με αφορμή τη γιορτή της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για το περιοδικό πολιτισμού, τέχνης, κομψότητας και άποψης, “Το Τέταρτο” το οποίο δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου το 1986.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος έκανε την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφωντας τα εξής: “Το πιο σπάνιο από τα δεκάδες εξώφυλλα της Ελένης. Το πρώτο της. Στο ιστορικό περιοδικό πολιτισμού, Τέχνης, κομψότητας και άποψης, “Το Τέταρτο”(ιδρυτής του, φυσικά, ο Μάνος Χατζιδάκις), που άλλαξε -μαζί με το ραδιοφωνικό Τρίτο Πρόγραμμα που προηγήθηκε- τον ρου μιας ολόκληρης εποχής και σκέψης. Τεύχος 17, Σεπτέμβριος 1986. Στα credits του εξωφύλλου με το πρόσωπο της Ελένης σ’ αυτό, αναγράφονται τα ονόματα των Κωστή Στήκα και Αχιλλέα Χαρίτου, στη φωτογράφιση και στο μακιγιάζ αντίστοιχα, ενώ την σύνθεση της εικόνας είχε κάνει ο Δημήτρης Καλοκύρης (Εκδόσεις “Γραμμή Α.Ε.”). Τυχαία ανακάλυψη από τους πάγκους του παλαιοβιβλιοπωλείου του Νάσου στην οδό Θησείου, στο Μοναστηράκι, πριν από κάποια χρόνια. Χρόνια πολλά, κορίτσι μου όμορφο και ευήλιο” κάνοντας φυσικά τάγκ το όνομα της Ελένης Μενεγάκη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ