κραυγή-αγωνίας-από-ελένη-μενεγάκη-φο-259

Κραυγή αγωνίας από Ελένη Μενεγάκη: «Φοβάμαι να βγω μόνη μου το βράδυ, μεγάλωσα, τι θα κάνω αν μου συμβεί κάτι»

Με αφορμή τις καταγγελίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τους προβληματισμούς της, αλλά και τις φοβίες που έχει.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια σχολίασε χαρακτηριστικά στον «αέρα» της εκπομπής:  «Κάτι που πρέπει να ελπίζουμε ότι θα γίνει είναι να βγαίνουν όλα στο φως. Όχι για να λέμε ότι το κάναμε, αλλά για να βοηθιούνται τα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό με όλα αυτά που γίνονται λέγαμε για τη βία μέσα στα σπίτια, βία μεταξύ ζευγαριών, αλλά για εμένα δεν είναι μόνο μέσα στα σπίτι, είναι και έξω».

Ελένη Μενεγάκη: Όσα εξομολογήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής

«Εγώ από τότε που νιώθω ότι μεγάλωσα, δηλαδή από τα παιδιά μου και μετά, φοβάμαι. Δεν έχω την ίδια άνεση που είχα στα 18-19 που είχα πάρει μόλις το δίπλωμα και αμάξι. Φοβάμαι να βγω μόνη μου το βράδυ. Να βγω με τον άντρα μου, να οδηγήσει να είμαι δίπλα, δεν έχω θέμα, αλλά αν μου πεις να πάρω το αμάξι και να πάω κάπου μόνη μου, φοβάμαι. Έχω μεγαλώσει, παρακολουθώ τα πάντα και σκέφτομαι: Αν μου συμβεί κάτι και είμαι μόνη, τι θα κάνω; Δεν σου λέω ότι ζούμε σε ένα άγριο περιβάλλον αλλά αγριότητες υπάρχουν» κατέληξε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ