λύθηκε-το-μυστήριο-γιαυτό-φοράει-συ-46282

Λύθηκε το μυστήριο: Γι’αυτό φοράει συνέχεια γυαλιά ηλίου ο Ηλίας Ψινάκης, το ατύχημα του & το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ο Ηλίας Ψινάκης διαθέτει το δικό του, ξεχωριστό στιλ που τραβάει τα βλέμματα. Γιατί όμως δεν αφήνει ποτέ σε κοινή θέα τα μάτια του;

Οι εμφανίσεις του, τηλεοπτικές και δημόσιες, προκαλούν ποικίλα σχόλια. Φορώντας πάντα γυαλιά ηλίου ακόμη και σε κλειστούς χώρους κάνει πολλούς να αναρωτιούνται ποιος είναι ο λόγος που δεν τα αποχωρίζεται ποτέ.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτός είναι αρκετά σοβαρός, καθώς πριν κάποια χρόνια είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την υγεία του. Όπως είχε αποκαλύψει και παλαιότερα σε συνεντεύξεις του, μια επιθεώρηση στους σωλήνες ύδρευσης της περιοχής του δήμου ήταν η αφορμή για την περιπέτεια με την υγεία του.

Ηλίας Ψινάκης: Ο λόγος που φοράει συνεχώς γυαλιά ηλίου

Λύθηκε το μυστήριο: Γι’αυτό φοράει συνέχεια γυαλιά ηλίου ο Ηλίας Ψινάκης, το ατύχημα του & το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Συγκεκριμένα λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του ως Δήμαρχος Μαραθώνα είχε πάει, μαζί με ομάδα επιστημόνων, να κάνει επιθεώρηση στους σωλήνες ύδρευσης της περιοχής του δήμου οι οποίοι χρονολογούνται από το 1920, οι οποίοι ήταν σκουριασμένοι και είναι από αμίαντο που είναι καρκινογόνος.

Οι ειδικοί δεν θέλησαν να μπουν στο σωλήνα προκειμένου να πάρουν δείγμα και να το πάνε για εργαστηριακή εξέταση και έτσι αποφάσισε να μπει ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης, χωρίς όμως να πάρει τα ανάλογα μέτρα προστασίας. Έχοντας μπει και ξύνοντας την σκουριά έπεσε στο μάτι του ίνες αμιάντου και τραυμάτισαν τον εξωτερικό χιτώνα.

Ο ίδιος σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει: «Να σας εξηγήσω πρώτα γιατί φοράω τα γυαλιά μου. Δεν είναι από αγένεια, είχα έναν τραυματισμό πριν από λίγες ημέρες και το θέαμα είναι αποτρόπαιο. Σας προφυλάσσω εικαστικά».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ