νίκος-μπάρκουλης-χρειάζομαι-τη-βοήθ-44272

Νίκος Μπάρκουλης: «Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Είναι πάρα πολύ sos»

Ο Νίκος Μπάρκουλης, ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού, Ανδρέα Μπάρκουλη, έκανε δημόσια έκκληση μέσω Story για εθελοντική αιμοδοσία.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως έχει ένα έκτακτο αίτημα για βοήθεια, γιατί ένας δικός του άνθρωπος πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την ερχόμενη Παρασκευή και χρειάζεται άμεσα αίμα. Ο ίδιος, έκανε έκκληση σε όλους όσοι είναι σε θέση και επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά αίμα να επικοινωνήσουν μαζί του, καθώς η ανάγκη είναι μεγάλη και κάθε μονάδα αίματος είναι πολύτιμη. Γενικά, υπενθύμισε ότι αποφεύγει να κάνει τέτοιου είδους αναρτήσεις, αλλά η σοβαρότητα της κατάστασης τον ώθησε να ζητήσει την υποστήριξή των συνανθρώπων του.

Το story του Νίκου Μπάρκουλη

«Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Χρειαζόμαστε αίμα για έναν δικό μας άνθρωπο που χειρουργείται την άλλη Παρασκευή. Αν μπορείτε να δώσετε αίμα και έχετε τη θέληση και την καλή καρδιά μπορείτε να μου στείλετε ένα μήνυμα. Είναι πάρα πολύ sos αυτό το story. Γενικά δεν συνηθίζω να κάνω τέτοια story, οπότε για να κάνω εγώ τέτοιο story σημαίνει ότι υπάρχει ανάγκη. Στείλτε μου ένα μήνυμα…»

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη ανάρτησή του ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να του λένε «μπράβο που δουλεύεις» καθώς κάνει αυτό που κάνουν και πολλά ακόμη παιδιά στην ηλικία του.

«Ρε τι πάθατε; Τι πιο λογικό από έναν άντρα 22 χρονών να δουλεύει… Επειδή είχα πατέρα τον Μπάρκουλη; Τα άλλα παιδιά δηλαδή που δουλεύουν δηλαδή; Εκείνα δεν είναι άξια; Εγώ όταν ήμουν 9 και σέρβιρα καφέδες σε μνημόσυνα, τι ήμουν; Η δουλειά δεν είναι ντροπή, ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης. Ντροπή είναι να σου τα έχουν όλα έτοιμα και να μειώνεις τον άλλον που δεν του τα είχαν. Ξαναλέω, δεν δουλεύω ταξί. Ήταν για δύο μέρες μία εξυπηρέτηση. Σε κοτοπουλάδικο δουλεύω, υποδοχή και βοηθός σέρβις. Όπως και άλλα χιλιάδες παιδιά. Σε αυτά να πείτε μπράβο».

Και πρόσθεσε:

«Ποιος είπε ότι θέλω βοήθεια; Επειδή δουλεύω σαν κανονικός άνθρωπος; Ρε πάτε καλά; Κάποτε ήθελα βοήθεια που δεν είχαμε να φάμε, τώρα έχουμε. Το φρόντισα κι εγώ και η ηρωίδα που έχω για μάνα. Γι’ αυτήν και αν θα πρέπει να γράψετε άρθρα».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ