προτιμώ-να-μείνω-σπίτι-τέλος-ο-μικρο-45393

«Προτιμώ να μείνω σπίτι»: Τέλος ο Μικρούτσικος από το Σούπερ Κατερίνα, δεν τον θέλει ούτε η Καινούργιου πλέον

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχωρεί από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο παρουσιαστής, ανταποκρινόμενος στα όσα εκφράστηκαν από την Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής και τα οποία σχολιάστηκαν επίσης στο «Πρωινό», είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε ένα από αυτά τα μηνύματα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στην εκπομπή του Alpha.

Τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας:

«Είναι πολύ σκληρή η φράση “καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας”. Εγώ δε θα στηρίξω καμία Καινούργιου, αλλά επειδή βγήκε κι έδωσε κάποια μηνύματα, εγώ δεν έχω στείλει ποτέ κανένα μήνυμα σε κανέναν. Ποτέ. Μου έστειλε (η Κατερίνα Καινούργιου) μία φορά ένα μήνυμα, όταν κάναμε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και της απάντησα “μη στενοχωριέσαι, δεν πειράζει κι εσύ στα νεανικά νούμερα που σε ενδιαφέρουν, πας μία χαρά”. Δεν έστειλα μήνυμα εγώ ποτέ πουθενά σε κανέναν. Όταν μου στέλνουν, απαντάω. Δεν έχω λόγο να στηρίξω καμία Καινούργιου και δεν έχω στηρίξει ποτέ κανέναν.

Όμως, το να συμμετέχεις σε μία εκπομπή και να βγαίνεις δημόσια να κράζεις την παρουσιάστρια… Αν η Κατερίνα Καινούργιου -που μπορεί να είναι- είναι ο ορισμός της αυτοαναφορικότητας, το ‘ξερες κι όταν πήγαινες. Δεν μεταβλήθηκε η Καινούργιου, δεν έγινε τηλεοπτικό τέρας στην πορεία. Η Καινούργιου είναι ίδια τόσα χρόνια. Τώρα αν κάποιοι τη γλείφατε και τώρα τη βρίζετε, είναι δικό σας θέμα. Η Καινούργιου είναι αυτή. Να μη συμμετείχατε στην εκπομπή της Καινούργιου παιδιά» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια και μετά την προβολή όσων είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι είσαι ο κορυφαίος, αλλά εδώ έκανες φάουλ. Το λέω με αγάπη και σεβασμό. Αν είχες θέματα με την Καινούργιου, ήξερες πού πήγαινες. Αντιλαμβάνομαι ότι η οικονομική ανάγκη και η ανάγκη για δουλειά (γνωρίζουμε ότι πέρασες μία δύσκολη περίοδο), σε κάνει να πας κάπου και σε κάποιον που δεν εκτιμάς. Όμως, αφού πήγες, έβγαλες κάποια λεφτά από εκεί, τελείωσε τώρα».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ