θα-έπρεπε-να-ντρέπεσαι-τον-έπιασαν-σ-43873

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»: Τον έπιασαν στα πράσα στο MasterChef, είχε κρυφά γραμμένες τις συνταγές στο χέρι

Στο MasterChef, που προβλήθηκε χθες, Τρίτη, το βράδυ, επικράτησε πανικός ανάμεσα στους παίκτες της γκρι και της μπορντό μπριγάδας, με κατηγορίες για σκονάκια για τις συνταγές.

Ειδικότερα, όλοι οι διαγωνιζόμενοι πήραν θέση πίσω από τους πάγκους της κουζίνας, για το τεστ δημιουργικότητας και τα “αίματα” άναψαν ανάμεσα στον Γιάννη και τον Λευτέρη, όταν ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο ότι είχε γράψει συνταγή στο χέρι του.

Χαμός στο MasterChef με τα σκονάκια

Αρχικά, ο Γιάννης πήρε τον λόγο και ανέφερε στους κριτές «σεφ, θέλω να πω κάτι, επειδή θεωρώ τον εαυτό μου δίκαιο άνθρωπο. Ο Λευτέρης σήμερα είχε γραμμένη συνταγή στα χέρια του. Μπαίνοντας μέσα, κάθισε και την έγραψε και μετά στο δίλεπτο που πήγε στην τουαλέτα, τα έσβησε. Το έχουμε δει τόσα άτομα και ελπίζω να μην είστε κότες και να μην μιλάτε».

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης υπογράμμισε φανερά εξοργισμένος «όλοι σας γράφατε συνταγές στα χαρτιά και πήγατε τουαλέτα μετά! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, όποιος μιλήσει τώρα και έχει τα κότσια να πει κάτι. Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Μόνο αυτό έχω να σας πω», με τον Γιάννη να απαντάει «θα έπρεπε να ντρέπεσαι, ρε, που είσαι μάγειρας. Εγώ σε παίζω στα ίσα».

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και εσύ και ο Γιάννης που τολμήσατε να κάνετε τέτοιο σκηνικό! Ντροπή σας, γιατί νιώθετε μειονεκτικά που δεν έχετε σήμερα συσκευές και πάτε να δημιουργήσετε σκηνικό μόνο και μόνο γι’ αυτό. Ντροπή σε όποιον μιλήσει» συμπλήρωσε ο Λευτέρης, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσπαθεί να επαναφέρει τους παίκτες στην τάξη, λέγοντας «Λευτέρη, παρακαλώ πολύ! Είμαστε και εμείς εδώ».

Βέβαια, η ένταση δεν έλαβε τέλος, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, γίνονταν αναφορές από τους παίκτες επί του θέματος, εκ των οποίων πολλοί, όπως υποστήριξαν, επηρεάστηκαν ψυχολογικά και δεν μπορούσαν να αποδώσουν μαγειρικά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ