η-έλενα-παπαρίζου-εξομολογείται-πως-δ-8518

Η Έλενα Παπαρίζου εξομολογείται: Πως διατηρεί τη σχέση με τον σύζυγο της και αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος της

Έλενα Παπαρίζου: Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Η διάσημη τραγουδίστρια που είχε κατακτήσει τη κορυφή στη Eurovision, στο παρελθόν είχε παραχωρήσει μια αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό Marie Claire. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη, για τις φοβίες της και για τον διαλογισμό.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με την ερώτηση: Είναι αλήθεια ότι ασχολείστε με το διαλογισμό;

Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε: “Για να μπορώ να ισορροπώ. Γενικότερα, όσο μεγαλώνουμε βλέπουμε στον εαυτό μας περισσότερες ανασφάλειες, φοβίες κ.ά. Έτσι κάποια στιγμή είπα: «Θέλω να ζήσω ελεύθερη».

Έπειτα η δημοσιογράφος ρώτησε: Τι αντισταθμίζει αυτή η πνευματική αναζήτηση;

Και η Παπαρίζου αποκρίθηκε: “Ζούμε σε μια εποχή που όλα πρέπει να είναι ταυτόχρονα open: ήμουν εκεί, έκανα αυτό, θα κάνω αυτό, φόρεσα εκείνο… Εξαρτιόμαστε και ζούμε πολύ μέσα από τα social media. Και εγώ τα αγαπώ τα social media, αλλά μόνο μέχρι ένα σημείο μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Για να έχεις μια ισορροπία, πρέπει να έχεις αγγίξει και άλλα πράγματα, να ξέρεις να ζεις σε μια μοναχικότητα, να εξερευνάς και να μαθαίνεις, να θέλεις να μη ζεις όλη την ώρα στο δήθεν. Εμένα μου έχει ταιριάξει όλο αυτό, αλλά ο καθένας βρίσκει τον δικό του δρόμο.” Ακόμα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Με βοηθάει βέβαια πολύ και ο σύζυγός μου.

Διαφορετικό χαρακτήρα έχει η Έλενα Παπαρίζου από τον Ανδρέα Καψάλη”

Με ποιον τρόπο; τη ρώτησαν

Η Έλενα συνέχισε: “Ο Ανδρέας είναι ένας εξερευνητής. Έχει όρεξη για ζωή, διψά και αγωνίζεται διαρκώς να μαθαίνει καινούρια πράγματα, αγαπάει τη φύση, είναι μια ήρεμη δύναμη. Είμαστε, όπως καταλαβαίνετε, πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Ανδρέας είναι μηχανικός. Και εγώ, όπως είπατε: ανεμοστρόβιλος! Για δείτε όμως που έρχεται, τακ, και δένει όλο αυτό. Δεν ζοριζόμαστε για να το πετύχουμε. Γίνεται από μόνο του όταν ο ένας τρέφει σεβασμό για τον άλλο.”

Μετά τη ρώτησαν: Ωστόσο, δεν απαιτεί δουλειά ο γάμος;

Και η ίδια απάντησε ρητά: “Όχι μόνο ο γάμος, όλες οι σχέσεις.’

O Αντρέ ντε Μποτόν γράφει ότι στον σύντροφό σου «πετάς» όλες σου τις φοβίες, τις ματαιώσεις, τις ανασφάλειες. Μήπως τελικά αυτή είναι η μεγάλη αδικία του γάμου;

Ακολούθως η τραγουδίστρια απάντησε: “Η μεγάλη διαφορά στη συζυγική/συντροφική σχέση, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη, είναι αυτό το διαφορετικό συστατικό της που σε εκθέτει περισσότερο. Και αυτό δεν είναι άλλο από το σεξουαλικό κομμάτι. Μέσα σε αυτό εκτίθενται περισσότερα πράγματα, βρίσκεις εκεί ένα άλλο μέρος του εαυτού σου. Ίσως γι’ αυτό να ρίχνουμε όλες τις φοβίες και τις ανασφάλειές μας στον άλλο. Γιατί νιώθουμε ένα ισχυρότερο δέσιμο.”

Τα μυστικά γάμου της Έλενας Παπαρίζου

Λέτε δηλαδή ότι υπάρχει ένα τίμημα; Επειδή «ανοίγεσαι» περισσότερο, απαιτείς και περισσότερα;

Η Έλενα Παπαρίζουν μιλώντας με σιγουριά για όσα πιστεύει είπε: “Επειδή εκτίθεσαι με έναν διαφορετικό τρόπο στον σύντροφό σου, θεωρείς λίγο δεδομένο ότι πρέπει σχεδόν πάντα να σε καταλαβαίνει. Και ότι δεν χρειάζεται όλα να τα συζητάς. Επειδή του δίνεις όλο σου το «είναι», ό,τι άλλοι άνθρωποι δεν βλέπουν ποτέ… Είναι όμως μια παρεξήγηση όλο αυτό. Γι’ αυτό λέμε ότι θέλει πολλή δουλειά και ότι ποτέ δεν μπορούμε να θεωρούμε κάποιον δεδομένο.”

Έπειτα ρωτήθηκε για τους φόβους της. Συγκεκριμένα: Κάτι που σας φοβίζει;

Η ίδια απάντώτας χωρίς δεύτερη σκέψη: “Ότι η τεχνολογία θα μας κάνει απάνθρωπους. Είναι ένα μίσος που μεγαλώνει μέσα από το Internet, μέσα από κακά σχόλια, κακά events… Γιατί η κακή είδηση προχωρά πολύ εύκολα. Δείτε πώς από το να δούμε π.χ. έναν αριστούχο μαθητή προτιμάμε να δούμε τη φασαρία στα Mad Αwards.”

Έπειτα η δημοσιογράφος ρώτησε: Αναρωτιέμαι, δεν είναι κάποιες φορές πνιγηρό το brand name «Έλενα Παπαρίζου»; Το ότι πρέπει να εμφανίζεστε διαρκώς χαρούμενη, λαμπερή και σeξι;

Και η γνωστή τραγουδίστρια είπε με ειλικρίνεια: “Σeξι ή είσαι ή δεν είσαι, δεν έχει να κάνει με το πώς ντύνεσαι ή βάφεσαι. Σίγουρα δεν πατάω ένα κουμπί πριν βγω από το σπίτι για να γίνω σeξι. Γενικά, είμαι ένα κορίτσι των νοτίων προαστίων και κυκλοφορώ μονίμως με φόρμες, σαγιονάρες κ.λπ. Αν κάποιος μου πει: «Εγώ περίμενα να είσαι αλλιώς», τον ρωτάω: «Γιατί εσύ είσαι και αλλιώς;». Είμαι ένας απλός άνθρωπος. Να σας πω κάτι; Γενικά δεν «παίζω», ζω. Είναι άλλο το να «παίζεις» ότι έχεις μια ζωή και άλλο το να ζεις τη ζωή σου.”

Επομένως, η Έλενα Παπαρίζου πιστεύει πολύ στι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και ότι αυτές καλλιεργούνται. Όλα θέλουν δουλειά, όπως είπε. Υποστηρίζει πως είναι απλός άνθρωπος καιθέλει να ζει τη ζωή της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ