η-ελληνίδα-που-έχει-κλέψει-την-παράστα-3755

Η Ελληνίδα που έχει κλέψει την παράσταση: Η εκθαμβωτική κόρη της Εύης Αδάμ, Νεφέλη Λιβιεράτου, εντυπωσιάζει με τη φυσική ομορφιά της

Νεφέλη Λιβιεράτου: Ποια είναι η εντυπωσιακή κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου

Η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου, οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, από την πρώτη κιόλας εμφάνισή τους στα φώτα της δημοσιότητας, κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση. Οι δύο Ελληνίδες καλλονές έχουν εξελιχθεί σε δύο πανέμορφα και γλυκά κορίτσια.

Η 22χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου και η μικρότερη της οικογένειας, Δανάη, έχουν εξελιχθεί σε δύο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες. Πολύ συχνά μάλιστα, οι δυο τους θυμίζουν μοντέλα ενώ όπως όλα δείχνουν, έχουν πάρει από τους γονείς τους τα καλύτερα γονίδια.

Το ταξίδι της Νεφέλης Λιβιεράτου στη Γροιλανδία και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η Νεφέλη Λιβιεράτου, μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο, έκανε ένα μοναδικό ταξίδι στη Γροιλανδία, παρέα με την αδελφή της, Δανάη. Μάλιστα, οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, πριν από λίγες ημέρες, άρχισαν να ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι τους στους πάγους, στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram.

Η Νεφέλη μόλις είχε πάρει το πτυχίο της από το τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών στο πανεπιστήμιο του Bath και οι δύο αδελφές έφυγαν σχεδόν κατευθείαν για ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι. Στις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσαν, η τοποθεσία δεν αναγραφόταν, απλώς έβλεπες το μαγικό τοπίο και έκανε υποθέσεις για τον προορισμό. Στη συνέχεια, όμως, ανέβασαν πολύ περισσότερο υλικό και αποκάλυψαν πως το ταξίδι τους ήταν στη Γροιλανδία.

Η Γροιλανδία είναι το μεγαλύτερο νησί της γης και η μεγαλύτερη εξαρτώμενη περιοχή του κόσμου, με βάση την έκταση. Μπορεί η χλωρίδα της να είναι περιορισμένη, ωστόσο, περίπου το 81% της επιφάνειάς της καλύπτεται από πάγο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τα συγκλονιστικά πλάνα που βλέπουμε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ