η-εξομολόγηση-της-φαίης-σκορδά-έχω-π-8583

Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά: “Έχω παραμελήσει την προσωπική μου ζωή. Στα 43 μου δε ξέρω αν είναι αργά”

Φαίη Σκορδά: Η αφοπλιστική συνέντευξη

Η Φαίη Σκορδά είναι μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Η ίδια εκτός δουλειάς, κρατάει χαμηλό προφίλ και σπάνια απασχολεί τα μίντια με τη προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Χάρη Λεμπιδάκη και παραχώρησε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη. Η Φαίη Σκορδά μεταξύ άλλων μίλησε και για την αλλαγή της τηλεοπτικής της στέγης, τα σενάρια που θέλουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Για μένα, πιο δύσκολο ήταν το διάστημα του προηγούμενου καλοκαιριού, όταν τελείωνε η προηγούμενη σεζόν γιατί είχα αυτή την αγωνία, έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις. Μέσα στη χρονιά, κατάλαβα ότι έκανα το σωστό και ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Για τη γεύση που μου άφησε η φετινή σεζόν, βάζω μια άνω τελεία»

Στην συνέχεια μίλησε για το ενδεχόμενο να την δούμε σε άλλη ζώνη: «Είναι πολλά αυτά που σκέφτομαι. Την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσω τις συζητήσεις. Δε μου έχει γίνει ποτέ κουβέντα για να “μετακομίσω” στην ώρα των “Αταίριαστων”. Όλα μου τα χρόνια, αισθάνομαι ότι είμαι εργαζόμενη και πάντα ακούω τι μου προτείνει το κανάλι και το συζητάμε. Όταν κάτι δε μου άρεσε, έφευγα.

Σαφώς και πρέπει να γίνουν αλλαγές και ίσως με πιο καθαρό μυαλό. Η δική μου ψυχή στον τρόπο παρουσίασης είναι πιο κοντά στην ψυχαγωγία, βέβαια, δε σε αφήνει και η επικαιρότητα. Όταν γίνονται τραγικά γεγονότα… Είναι ένα θέμα που είναι υπό συζήτηση και σαφώς κάποια πράγματα λόγω επικαιρότητας αλλάζουν.

Κάνουμε ενημέρωση αλλά τόσο όσο. Δε γίνεται αυτό το άνοιγμα του να τραβάμε από τα μαλλιά ένα θέμα γιατί πουλάει και όλοι ασχολούνται με αυτό. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης. Εμείς επιλέγουμε αυτόν. Το να αλλάξω ώρα, δεν περνά από το μυαλό μου. Τώρα το να αλλάξω ζώνη κάποια στιγμή και να πάω στη βραδινή, ειδικά μετά το voice, σαφώς είναι κάτι που το σκέφτομαι πολύ έντονα».

Η Φαίη Σκορδά για τη προσωπική της ζωή

Κλείνοντας η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή τονίζοντας πως προτεραιότητα για εκείνη έχουν πάντα τα δυο της παιδιά.

«Για μένα ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η προσωπική μου ζωή πάει πιο κάτω. Το πιο προσωπικό πάει ακόμα πιο κάτω. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι. Το έχω παραμελήσει λίγο. Στα 43 μου δε ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά απλώς είναι θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων… Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω τα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ ψύχραιμη. Δε με παίρνει εύκολα από κάτω. Αν είμαι στεναχωρημένη θα το δείξω. Δεν κρύβω τα συναισθήματά μου» είπε η παρουσιάστρια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ