η-ευδοκία-ρουμελιώτη-για-την-ανάρτηση-7989

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη για την ανάρτηση της Κούρκουλου: «Δεν την ξέρω τη γυναίκα, έμεινα ξύπνια όλο το βράδυ “εξαιτίας” της»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Συγκινημένη η ηθοποιός

Η τραγωδία στην Άρτα με το βρέφος που πέθανε ξεχασμένο στο αυτοκίνητο έδωσε τροφή για σκέψη, ειδικά στους γονείς ενώ πολλοί σχολίασαν στα social media το τραγικό συμβάν όπως έκανε και η Εριέττα Κούρκουλου.

Με το μήνυμα που πέρασε η κόρη της Μαριάννας Λάτση συμφώνησε και η Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία σκέφτεται τις αιτίες που μπορεί να οδηγήσουν σε μια τέτοια τραγωδία.

Όσα δήλωσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην ανάρτηση της

«Χθες το βράδυ πριν κοιμηθώ διάβασα μια ανάρτηση που μου ήταν αδύνατον να μην σχολιάσω ενώ δεν το έχω κάνει ποτέ. Την ανάρτηση αυτή την έκανε η κυρία Εριέττα Κούρκουλου. Δεν την ξέρω αυτή την γυναίκα δεν είναι φίλη μου και το πιθανότερο είναι να μην την συναντήσω και ποτέ… Συγκινήθηκα, σκέφτηκα και έμεινα ξύπνια σχεδόν όλο το βράδυ.

Για όλα αυτά που έγραψε και για τον τρόπο που σκέφτηκε… Αν όλοι μας σκεφτόμασταν με αυτό τον τρόπο ίσως ο κόσμος μας γίνονταν λίγο πιο ανθρώπινος και υποφερτός. Πόσο απόλυτα συμφωνώ μαζί της… Πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα για τους ανθρώπους. Για αυτά τα νέα ζευγάρια που τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ να προλάβουν… Να προλάβουν τη ζωή… Να προλάβουν να γυρίσουν το βράδυ στο σπίτι τους να δουν τα παιδιά τους και προσπαθήσουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα…

Όλοι αυτοί οι γονείς που αποχωρίζονται βίαια τα παιδιά τους τόσο μικρά γιατί διαφορετικά δεν θα επιβιώσουν… Πόσο βαθιά λυπάμαι για όλο αυτό… Και πόσες ενοχές αισθάνομαι αμέτρητες φορές που εγώ έχω αυτή την δυνατότητα… Την δυνατότητα να είμαι με το παιδί μου… Να μεγαλώνω το παιδί μου… Να παίζω με το παιδί μου… Να έχω χρόνο με το παιδί… Πριν λοιπόν αρχίζουμε να καταδικάζουμε ας σκεφτόμαστε όλοι λίγο παραπάνω… Και ίσως σιγά σιγά εμείς οι ίδιοι όταν καταφέρουμε να μπούμε και λίγο στην θέση του άλλου αλλάξουμε τον κόσμο μας», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ανεβάζοντας ένα κολάζ με το πρόσωπο του συζύγου και του γιου της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ