ίδια-η-εβελίνα-παπούλια-η-αφροδίτη-λιά-6334

Ίδια η Εβελίνα Παπούλια: Η Αφροδίτη Λιάντου ποζάρει με mini φούστα και όλοι μιλάνε για την ομορφιά της

Αφροδίτη Λιάντου: Χαμός με τις νέες φώτο της ηθοποιού

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι αρκετά ενεργή στα social media. Η ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από τη καθημερινότητα της ενώ πολλές φορές κατακτάει το Ιντερνετ με τις εντυπωσιακές της selfies.

Η αγαπημένη ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς, όπου υποδύεται την Μυρτάλη και κόρη της Εβελίνας Παπούλια, έβγαλε μερικές mirror selfies, στις οποίες την είδαμε να ποζάρει με μίνι μαύρη φούστα που αναδείκνυε περίφημα τα πόδια της και το απόλυτο τζιν τζάκετ της Άνοιξης.

Μέσα στην άνοιξη η Αφροδίτη Λιάντου

Η όμορφη ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι η ίδια δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην καθημερινή σειρά του Mega και έχει δηλώσει σχετικά πως: «Πήρα μία απόφαση να βρίσκομαι περισσότερο στην Αθήνα γιατί θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, θέλω να παίξω στο θέατρο, θέλω να αφιερωθώ σε μία δική μου εταιρία. Πάντα υπάρχει, ωστόσο προτεραιότητα είναι η Ελλάδα, θέλω να δω πώς θα κυλήσει η ζωή μου εδώ. Δεν έχω στα άμεσα σχέδιά μου το εξωτερικό».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ