ιωάννα-παλιοσπύρου-χώρισε-με-τον-άντρ-46129

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Χώρισε με τον άντρα που τη στήριξε όσο κανείς μετά την επίθεση με βιτριόλι – «Ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν είμαστε μαζί»

Αν και απέχει να σχολιάσει δημόσια την προσωπική της ζωή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην Super Κατερίνα και αποκάλυψε ότι μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, είχε στο πλευρό της έναν άνθρωπο να την στήριξε στο δύσκολο αγώνα που έδωσε. Ωστόσο, όπως τόνισε στη συνέχεια χωρίς να αποκαλύπτει τους λόγους, αυτή η σχέση δεν υπάρχει πια, καθώς έχουν χωρίσει.

Σημειώνεται πως πριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από τη βίαιη επίθεση που της άλλαξε τη ζωή. Μάλιστα, η γυναίκα που βρισκόταν πίσω από το έγκλημα έχει καταθέσει έφεση για να μειωθεί η ποινή της, ώστε να αποφυλακιστεί μετά από ενάμιση χρόνο στη φυλακή.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τον χωρισμό της

«Ναι, μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι, που από πολύ νωρίς βρέθηκε κάποιος άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και πραγματικά μου έδειξε την αγάπη του και τον έρωτά του, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για εμένα. Δεν μπορούσα να το ευχαριστηθώ και να το ζήσω στο 100%, όμως ήταν εκεί. Δεν είναι ακόμα στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος, όχι. Ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν είναι», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποφυλακιστεί σε ενάμιση χρόνο η γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε: «Δεν μου είναι ευχάριστο και δεν με κάνει να νιώθω ασφαλής. Όταν ξέρεις ότι ένας άνθρωπος σε έχει κυνηγήσει για να σε σκοτώσει, και αυτός ο άνθρωπος δεν έχει μετανιώσει, παρόλο που έχει συλληφθεί και βρίσκεται στη φυλακή, αυτό με κάνει να ανησυχώ».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ