ήταν-το-καταφύγιό-της-εγκαταλείπει-τη-213

Ήταν το καταφύγιό της: Εγκαταλείπει την πολυτελή βίλα της στη Μύκονο η Κορομηλά-Η ασύλληπτη τιμή & ο πραγματικός λόγος

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μία από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία έχει διαγράψει τη δική της σημαντική πορεία στον χώρο του θεάματος και της σόουμπιζ.

Η 65χρονη παρουσιάστρια πριν από πολλά χρόνια είχε χτίσει στη Μύκονο τον δικό της επίγειο παράδεισο προκειμένου να περνά όμορφες και χαλαρές στιγμές στο αγαπημένο της νησί.

Σε ποια χέρια βρίσκεται σήμερα αυτή η έπαυλη;

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια, η οποία έζησε μεγάλες δόξες, είχε χτίσει στο «νησί των Ανέμων» ένα πραγματικό παλάτι, το οποίο όλοι ζήλευαν, ωστόσο, αναγκάστηκε να το πουλήσει.

Πρόκειται για μια βίλα στην περιοχή Διακόφτης, με εμβαδόν 500 τ.μ.

Η παρουσιάστρια αγόρασε το εν λόγω εξοχικό το 2000 και μέχρι πρότινος αποτελούσε το αγαπημένο της «καταφύγιο». Για τον λόγο αυτόν η είδηση της πώλησής του έσκασε σαν «βόμβα» καθώς κανείς δεν το περίμενε.

Ρούλα Κορομηλά: Ο λόγος που πούλησε το εξοχικό και ο αγοραστής

Ο λόγος που η γνωστή παρουσιάστρια προέβη σε αυτήν την κίνηση ήταν η υψηλή φορολογία και ο ΕΝΦΙΑ που την προβλημάτιζαν ιδιαίτερα.

Ένας Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά, είδε το συγκεκριμένο σπίτι κι ενθουσιάστηκε. Μάλιστα, της πρόσφερε 2.300.000 ευρώ προκειμένου να το κάνει δικό του, κάτι που η παρουσιάστρια δέχτηκε με ενθουσιασμό. Κάποια από τα χρήματα τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλα ήταν δεσμευμένη, ενώ τα υπόλοιπα τα αποταμίευσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Χάι, η Ρούλα δεν μετάνιωσε στιγμή γι’ αυτήν της την απόφαση. Απεναντίας, τονίζει ότι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στην Ελλάδα πιστεύει ότι έκανε την καλύτερη κίνηση.

Δείτε φωτογραφίες από το εξοχικό της Ρούλας Κορομηλά στη Μύκονο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ