καλλιρρόη-μυριαγκού-h-ματίνα-μανταριν-4787

Καλλιρρόη Μυριαγκού: H Ματίνα Μανταρινάκη 22 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» έχει αλλάξει ολοκληρωτικά

Καλλιρόη Μυριαγκού: Η Ματίνα Μανταρινάκη που αγάπησε όλη η Ελλάδα

Όλοι γνωρίσαμε και λατρέψαμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 τη Ματίνα Μανταρινάκη. Πρόκειται για το «ταπεινό χαμομηλάκι», τη γειτόνισσα με τα φαγητά και τα γλυκά της που ήταν πάντα πρόθυμη να φιλέψει τους πάντες και πάντα «ερωτοχτυπημένη» με τον Κατακουζηνό, τον Νικόλα ή κάποιον άλλον. Η ηθοποιός που ενσάρκωσε αυτό τον μοναδικό χαρακτήρα ήταν η Καλλιρρόη Μυριαγκού, η οποία μετά τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τη γνωστή ηθοποιό την οποία αγάπησε και συνεχίζει να λατρεύει όλη η Ελλάδα μέσα από τον ρόλο της στην αγαπημένη σειρά μικρών και μεγάλων.

Άλλωστε είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί όλοι οι Έλληνες τηλεθεατές να έχουν δει κάθε επεισόδιο της σειράς και από εκατό φορές. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις καθημερινές επαναλήψεις της σειράς μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1.

Οι ατάκες ήταν μοναδικές, ενώ οι χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες της σειράς ήταν όλοι ένας κι ένας. Από την Ελένη Βλαχάκη, την Πέγκυ Καρά, το Μάνθο Φουστάνο και τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό έως τον Καπετάν Μιχάλη. Ο τελευταίος ήταν ο πατέρας της Ματίνας Μανταρινάκη, ο οποίος νόμιζε ότι μονίμως η χώρα βρίσκεται σε κάποιο πόλεμο.

Όσον αφορά τη Ματίνα Μανταρινάκη ήταν η αιώνια μόνη της σειράς. Δεν έβρισκε κάποιον να τη συνοδεύσει, να την συντροφεύσει ή να την παντρευτεί κι αυτό ήταν το μόνιμο παράπονό της. Το ρόλο φυσικά ερμήνευσε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, Καλλιρρόη Μυριαγκού. Οι στιγμές που χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό ήταν μοναδικές.

Ματίνα Μανταρινάκη: Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός, Καλλιρρόη Μυριαγκού

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ