κατερίνα-διδασκάλου-φιλοξενώ-7-χρόνι-4845

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και στα παιδιά μου»

Κατερίνα Διδασκάλου: Η αποκάλυψη πως φιλοξενεί έναν άστεγο άνδρα σπίτι της

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, που έχει πρωταγωνιστήσει με επιτυχία σε πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές και έχει ξεχωρίσει με τις σημαντικές ερμηνείες και το ταλέντο της. Πέραν όμως της επαγγελματικής της επιτυχίας η ίδια φαίνεται να διατηρεί έναν σπουδαίο εσωτερικό κόσμο, καθώς αποκαλύφθηκε η υπέροχη πράξη της.

Σε μια συγκλονιστική της συνέντευξη, η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός είχε μιλήσει για την απόφαση της να φιλοξενήσει στο σπίτι της, έναν άστεγο άντρα, αλλά και πως αυτή ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις της. Και αυτό γιατί ο άστεγος άντρας δίδαξε πολλά τόσο στην ίδια όσο και στα παιδιά της.

«Είναι αλήθεια πως έχω φτιάξει μια μικρή γωνίτσα σε αυτό τον άνθρωπο και μένει στο σπίτι μου. Είναι θέμα επιλογών το πως ζούμε και θέμα καλής τύχης. Όταν έχεις μεγαλώσει με έναν τέτοιο πατέρα και μια τέτοια μητέρα πιστεύω πως ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι το πρώτο που πρέπει να μαθαίνεις. Να μαθαίνουμε εμείς στις επόμενες γενιές. Είναι και θέμα αισθητικής. Θεωρώ ότι η ηθική είναι αισθητική», είπε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

Κατερίνα Διδασκάλου: «Δεν ζητούσε ποτέ, δεν δεχόταν»

Και συμπλήρωσε: «Μένω τα τελευταία 15 χρόνια στην Ακρόπολη. Είναι γεμάτη η Ακρόπολη με αστέγους, παντού. Ο λόγος δε του Φιλοπάππου είναι γεμάτος. Ζουν οι άνθρωποι μέσα στο δάσος δίπλα στον φοβερό μας πολιτισμό. Οι άνθρωποι για να φυλαχτούν από τη βροχή πηγαίνουν τα βράδια σε σπηλιές. Τέτοια ασύλληπτα πράγματα. Ο συγκεκριμένος κύριος μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τον είδα ποτέ ούτε μαστουρωμένο ούτε πιωμένο ούτε τίποτα τέτοιο. Φρόντιζε τέσσερα σκυλιά όταν τον γνώρισα και είχε πάντα κάτι να προσφέρει. Δεν ζητούσε ποτέ, δεν δεχόταν. Εκτός αν του πήγαινες φαγητό για τα σκυλιά ή για τον ίδιο. Χρήματα δεν δεχόταν ποτέ. Σιγά σιγά άρχισε να μου κάνει μερεμέτια στο σπίτι και είδα ότι είναι ένας άνθρωπος που δίδαξε πολλά και σε μένα και στα παιδιά μου. Είναι μεγάλος άνθρωπος πλέον, 75 ετών. Είναι συνεχώς χαρούμενος αυτός ο άνθρωπος» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Δισασκάλου είχε ξαναμιλήσει για τον άστεγο που φιλοξενεί σπίτι της πριν από περίπου δύο χρόνια σε συνέντευξη της στη «Νέα Σελίδα».

«Ο λόγος που το δημοσιοποίησα ήταν γιατί, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είναι της μόδας τέτοιου είδους πράγματα και όχι οι διακοπές στη Μύκονο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ