κατάθεση-ψυχής-από-τη-λένα-μαντά-έχου-6999

Κατάθεση ψυχής από τη Λένα Μαντά: «Έχουμε περάσει δύσκολα οικονομικά. Να μετράς τα χρήματα για να πάρεις το γάλα για τα παιδιά»

Λένα Μαντά: Η αφοπλιστική συνέντευξη

Η Λένα Μαντά παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη στο Happy Day και μίλησε για τις δύσκολες εποχές που πέρναγε οικονομικές δυσκολίες με την οικογένεια της. Η συγγραφέας συγκίνησε με τη συνέντευξη της.

Η αγαπημένη συγγραφέας αναφέρθηκε στις φορές που έχει κάνει παρουσιάσεις βιβλίων ενώ ήταν σε άσχημη κατάσταση, αλλά και σε ένα περιστατικό με τα παιδιά της: «Έχω κάνει παρουσιάσεις με 40 πυρετό, έχω κάνει παρουσιάσεις με χημειοθεραπείες, με τον σύζυγό μου βγαλμένο δύο μήνες από το χειρουργείο με την καρδιά του… γιατί τα αγαπάω».

Η Λένα Μαντά για τις οικονομικές δυσκολίες

Σε συνέχεια των δηλώσεων της είπε: «Έχω βγάλει χρήματα από την πορεία μου, δεν μπορώ να πω, θα πέσει φωτιά να με κάψει. Έχουμε περάσει δύσκολα οικονομικά. Πεινάγαμε στην κυριολεξία. Να μετράς τα χρήματα για να πάρεις το γάλα για τα παιδιά, χρέη πολλά. Ο γιος μου ήταν 12 ετών που ήρθε κλαίγοντας γιατί είχαν σκιστεί τα παπούτσια του. Μου είπε «τι θα κάνουμε τώρα μαμά;» και μου έφερε τον κουμπαρά του και μου λέει “Μαμά τόσα έχω”. Λέω “Ωραία, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ” και πήγαμε και πήραμε ένα ζευγάρι παπούτσια, τα πιο φθηνά που βρήκαμε. Δεν πήγαμε ποτέ σινεμά, στο θέατρο…Έχω κάνει αιματηρές οικονομίες για να βγούμε και να φάμε ένα παγωτό και τους λέω “έχουμε μόνο γι’ αυτά. Θα δω πρώτα τις τιμές και θα σας πω τι παγωτό θα πάρετε για να μην ξεφτιλιστούμε”. Παραγγείλαμε και μας περίσσεψαν χρήματα. Εγώ δεν παίζω ποτέ τυχερά παιχνίδια. Περνάει ένα πλανόδιος και τότε είχαμε κερδίσει 11 χιλιάδες δραχμές. Τα παιδιά άρχισαν να τρέμουν από τη χαρά τους και τους λέω “Τώρα θα πάμε για φαγητό”. Πήγαμε για φαγητό, πήγαμε κινηματογράφο».

«Τώρα που κοιτάω πίσω, αυτή η εποχή έδεσε την οικογένεια, ήμασταν μία γροθιά τεσσάρων ατόμων. Ουαί κι αλίμονο σε όποιον πέσει πάνω σε αυτή τη γροθιά, τα δικά του δόντια θα έσπαγε».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ