έτοιμος-για-τον-στρατό-o-κασσελάκης-εμφ-43240

Έτοιμος για τον στρατό: O Κασσελάκης εμφανίστηκε με κοντό μαλλί νεοσúλλεκτου στην ελληνική τηλεόραση και οι γυναίκες τα έχασαν

Με εμφάνιση νεοσύλλεκτου παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Το χαρτί ήρθε και ο κ. Κασσελάκης ετοιμάζεται να υπηρετήσει τη μητέρα πατρίδα. Αφού έκανε υποδείξεις για το ρεπορτάζ του καναλιού επισήμανε ότι ουδέποτε θα κάνει διακοπές στον στρατό.

«Να διορθώσω κάτι που ήταν απαράδεκτο χθες το ρεπορτάζ σας, που είπατε ότι εγώ θα κάνω διακοπές στο στρατόπεδο, ότι θα ξεκουράζομαι στο στρατόπεδο» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε οργίλο ύφος κατά τη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Η Ράνια Τζίμα επισήμανε ότι «στην ώρα ξεκούρασης, είπατε», με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναφέρει:

Εάν είναι να κάνουμε ρεπορτάζ σε μια ανάρτηση βιντεοσκοπημένη δική μου, να την κάνουμε σωστά» συνέστησε στους δημοσιογράφους του καναλιού.

«Είπα ότι στις πολύ λίγες ώρες που προβλέπονται για ξεκούραση στο στρατόπεδο, με βλέπω να διαβάσω βιογραφικά. Ουδέποτε είπα ότι θα ξεκουραστώ στο στρατόπεδο» προσέθεσε.

Κασσελάκης:”Λάθος ο νόμος Τσίπρα για τις εταιρείες εξωτερικού – Αν χρειαστεί, θα πληρώσω το πρόστιμο”

«Ο νόμος (Τσίπρα) για τις εταιρείες εξωτερικού ήταν λάθος» είπε πριν από λίγο στο Mega o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του συταθμού και απαντώντας σε ερωτήσεις για τα αστακοκάραβα.

Πρόσθεσε δε, ότι αν ψηφίστηκε για να χτυπηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι κάτι που δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Υποστήριξε δε ότι ο νόμος έγινε για τα «μαύρα» λεφτά των Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό και όχι για τα «άσπρα» χρήματα των ομογενών. Είπε δε ότι θα δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη, εφόσον κληθεί – και αν χρειαστεί, θα πληρώσω το πρόστιμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης για τα αστακοκάραβα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δεν έχει πλέον συμμετοχή σε εταιρείες του εξωτερικού εδώ και έναν χρόνο. «Δεν επιθυμώ να αρχειοθετηθώ» είπε χαρακτηριστικά. Λέγοντας αυτό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξομοίωσε την απόλυσή του από τις εταιρείες που «έτρεχε» με την αποχώρησή του από αυτές, ενώ είναι γνωστό – και με την αγωγή που κατέθεσε πέρυσι τον Απρίλιο – ότι εξακολουθεί να διατηρεί μετοχική σχέση σε αυτές, κάτι που επίσης απαγορεύεται από τον νόμο που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί το gaslighting. Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Ότι ήμουν ηλίθιος, ότι ήμουν lifestyle. Ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος. Πολύ ανησυχία από τον κ. Γκρίνμπεργκ», ανέφερε επίσης στη συνέντευξή του. Σύμφωνα με τον ίδιο, «κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Είναι καιρός ο πολιτικός να είναι υπηρέτης του πολίτη».

Ο κ. Κασσελάκης ρωτήθηκε επίσης και για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή ότι επί ΣΥΡΙΖΑ στο Μαξίμου είχε στηθεί ένα παραυπουργείο. «Ο κύκλος του 15-19 έχει κλείσει. «Στο νέο κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ θα μπουν και νέα πρόσωπα είπε ο κ. Κασσελάκης» και στην ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι νίπτει τας χείρας του για τους κ.κ. Παππά και Πολάκη, απάντησε: «Και οι δύο χαίρουν της εμπιστοσύνης μου».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, ο κ. Κασσελάκης είπε «δεν θεωρώ τον Αλέξη Τσίπρα υπονομευτή» και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι δεν πρόκειται να τον αμφισβητήσει μετά τις ευρωεκλογές. «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του» τόνισε μεταξύ άλλων.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ