κούκλα-κοκκινομάλλα-την-παντρεύτηκε-43406

Κούκλα κοκκινομάλλα, την παντρεύτηκε κρυφά: Η άγνωστη 2η σύζυγος του Πέτρου Πολυχρονίδη ζει μακριά από τα φώτα

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό ελάχιστοι έχουν δει τη σύντροφό του.

Ο παρουσιαστής έχει κάνει έναν γάμο και απέκτησε δυο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, αλλά μετά το διαζύγιο, διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγο.

Τα τελευταία χρόνια, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του, με είναι σε σχέση με την Katrin Ladose.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Μετά από έξι µήνες σχέσης, η Katrin Ladose γνώρισε τα παιδιά του παρουσιαστή, με τα οποία έχει άψογες σχέσεις.

Ευτυχισμένος ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τη σύντροφό του

Όπως έχει υπογραμμίσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης στη Realnews «είναι η Κατερίνα µου. Η οµορφιά των ανθρώπων πηγάζει από το πώς νιώθουν. ∆εν υπάρχουν όµορφοι και άσχηµοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή είναι ευτυχισµένοι, ακτινοβολούν οµορφιά. Νοµίζω πως εγώ, η οικογένειά µου, τα παιδιά µου, επειδή ζούµε ευτυχισµένοι, οµορφαίνουµε όλοι. Την Κατερίνα τη γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ηρωίδα. Αντέχει τον χαρακτήρα µου που κάνει 45 πράγµατα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόµενο».

Ο κρυφός γάμος του Πέτρου Πολυχρονίδη

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει παντρευτεί κρυφά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ