μάνος-τσαγκαράκης-ο-μικρός-δημητράκη-4331

Μάνος Τσαγκαράκης: Ο μικρός Δημητράκης από το «Νησί» μεγάλωσε, έγινε ένας γοητευτικός νεαρός και παίζει στον «Σασμό»

Μάνος Τσαγκαράκης: Ο Δημητράκης από το «Νησί» μεγάλωσε και παίζει στον «Σασμό»

Ο Μάνος Τσαγκαράκης είναι ο νεαρός που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό με τον ρόλο του μικρού Δημητράκη από το «Το Νησί» του MEGA. 11 χρόνια αργότερα ο ηθοποιός έκανε την επανεμφάνισή του στην αγαπημένη σειρά του Alpha με τίτλο «Σασμός».

Πιο συγκεκριμένα, τότε ήταν μόλις 10 χρονών και είχε συμμετάσχει στο αγαπημένο σίριαλ, ερμηνεύοντας τον ρόλο του μικρού Δημήτρη Λεμονιά, κατακτώντας τις καρδιές των τηλεθεατών με την παρουσία και την ερμηνεία του. Και ενώ από τότε δεν τον είχαμε δει ξανά στην τηλεόραση, φέτος εμφανίζεται στο πετυχημένο σίριαλ του Alpha, «Σασμός», ως φίλος του Νικηφόρου και του Μανώλη.

Μάνος Τσαγκαράκης: Τα λόγια για τον νέο ρόλο στον «Σασμό»

«Έχω αλλάξει εσωτερικά περισσότερο, στο μυαλό, έχω ωριμάσει. Το πρόσωπό μου δεν έχει αλλάξει πολύ. Στο “Νησί” είχα περάσει από κάστινγκ, γιατί ψάχνανε ντόπια παιδιά για τους ρόλους. Με πήγαν οι γονείς μου και με πήραν. Τότε η Βικτόρια Χίσλοπ μου μιλούσε πολύ, ήταν συνέχεια στα γυρίσματα και με βοηθούσε. Ήταν πάντα ευδιάθετη, μέσα στη χαρά και πρόθυμη» είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Μάνος Τσαγκαράκης.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στον «Σασμό» ο ίδιος τόνισε: «Ο ρόλος αυτός ήρθε πολύ ξαφνικά. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή να περάσω από κάστινγκ και με πήρα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Συνάντησα ηθοποιούς που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο Μανόλης γνωρίζει τον δολοφόνο, είναι δεδομένο. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δεν ξέρει αν πρέπει να το κάνει».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ