μαρία-πρωτόπαππα-πέρασα-κρίση-ηλικί-8008

Μαρία Πρωτόπαππα: «Πέρασα κρίση ηλικίας στα 22, στα 28, στα 31, στα 36, στα 43 και πάει λέγοντας»

Μαρία Πρωτόπαππα: Το βίντεο με τη συνέντευξη που παραχώρησε η πρωταγωίστρια του «Σασμού»

Η Μαρία Πρωτόπαππα αραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μίλησε για όλους και για όλα. Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε μάλιστα και στην παράσταση που έπαιζε το καλοκαίρι που μας πέρασε με τίτλο «Φιλοκτήτης», ενώ έκανε εκτενή αναφορά στον «Σασμό» και στους συνεργάτες της.

«Νομίζω πως για τον Σασμό ξέρω λιγότερα από όσα ξέρουν οι τηλεθεατές! Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα spoiler. Δεν θέλει ο κόσμος να έχει περισσότερη περιέργεια; Όταν ο τηλεθεατής δηλαδή βλέπει μια σειρά γιατί να ξέρει παρακάτω τι θα γίνει; Αναρωτιέμαι αν έχει αποτέλεσμα το να ξέρεις και να περιμένεις κάτι που έχεις ακούσει και αν είναι περισσότερο γαργαλιστικό», εξομολογήθηκε, αρχικά, η Μαρία Πρωτόπαππα.

Μαρία Πρωτόπαππα: «Πέρασα κρίση ηλικίας»

«Για πολύ μεγάλο διάστημα τον τελευταίο καιρό δεν βάφομαι, φοράω ότι να ‘ναι με χρώματα και είμαι ένας κανονικός άνθρωπος ο οποίος τρέχει πάρα πολύ. Δεν προλαβαίνω να βαφτώ γιατί, αν βαφτώ το πρωί, θα ξεβαφτώ μόλις φτάσω στη δουλειά μου για να ξαναβαφτώ και μετά θα ξεβαφτώ για να ξαναβαφτώ στο θέατρο και θα… ξεβαφτώ για να κοιμηθώ. Οπότε αυτό δεν νομίζω πως είναι πολύ υγιεινό. Και έτσι όμως να μην ήταν νομίζω πως δεν θα είχε πολλή σημασία. Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα. Νιώθω μια τρομερά μεγάλη απελευθέρωση που δεν ασχολούμαι με το πως θα έπρεπε να είμαι», δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός.

«Πέρασα κρίση ηλικίας στα 22, στα 28, στα 31, στα 36, στα 43 και πάει λέγοντας. Μέσα μου το νιώθω πολύ έντονα όταν βιολογικά γυρίζω σελίδα.

Το νιώθω πεντακάθαρα και είναι σαν να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι και αντιμετωπίζω τον εαυτό μου και την κοσμοθεωρία μου», συμπλήρωσε η Μαρία Πρωτόπαππα.

Το βίντεο με τη συνέντευξη της Μαρίας Πρωτόπαππα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ