μαρία-πρωτόπαππα-η-επιθυμία-της-να-σπο-3552

Μαρία Πρωτόπαππα: Η επιθυμία της να σπουδάσει ιατρική, ο ρόλος στον «Σασμό», η μοναχική ζωή και το αυτοάνοσο νόσημα

Μαρία Πρωτόπαππα: Η ερμηνεία που άφησε το κοινό με το στόμα ανοιχτό, η μοναχική ζωή και το αυτοάνοσο νόσημα

Η Μαρία Πρωτόπαππα τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζεται στο τηλεοπτικό κοινό ως «Μαρίνα Βρουλάκη» μέσα από τη δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός». Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει καταφέρει να κατακτήσει το κοινό με την υποκριτική της δεινότητα, καθώς ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύει τον ρόλο της αποθεώνεται στα social media.

Η Μαρία Πρωτόπαππα γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1973 στον Κορυδαλλό της Αττικής, όπου και μεγάλωσε. Αν και η ίδια θέλησε να σπουδάσει Ιατρική, αποφάσισε να ακολουθήσει το μονοπάτι της υποκριτικής, κάτι που τότε στεναχώρησε τους γονείς της.

Η ίδια σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης, απ’ όπου αποφοίτησε στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Στα μέσα της δεκαετίας, η Μαρία Πρωτόπαππα συμμετείχε στις πρώτες της θεατρικές παραστάσεις, ενώ το 1999 έπαιξε για πρώτη φορά στη σειρά «Η συκοφαντία του αίματος».

Η ηθοποιός συμμετείχε στις αστυνομικές σειρές «Επιφάνεια» και «Ξέχασέ με», ενώ πρωταγωνίστησε στη σειρά «Το Δέκα» που ήταν βασισμένη στο μυθιστόρημα του Καραγάτση και πήρε και μέρος στις σειρές «Νησί» και «Η λέξη που δε λες».

Η προσωπική ζωή της Μαρίας Πρωτόπαππα και οι σχετικές δηλώσεις

Η Μαρία Πρωτόπαππα προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, όπως έχει αποκαλύψει έχει υιοθετήσει έναν μοναχικό τρόπο ζωής, δεν έχει παντρευτεί ποτέ και ζει μόνη της στον Χολαργό.

«Εγώ δεν είχα ποτέ μακροχρόνια σχέση», είχε δηλώσει, προσθέτοντας: «Η ζωή τα φέρνει αυτά.. Δεν είναι μόνο θέμα επιλογής. Είναι πολλοί παράγοντες: η τύχη, το πώς είσαι. Για μένα δεν υπάρχει κάποιο σωστό μοντέλο. Επίσης, δεν πιστεύω στα στερεότυπα, η ζωή μας είναι μια και μοναδική, αρχίζουμε να περπατάμε έναν δρόμο και στη συνέχεια τραβάμε λαχνούς. Ανάλογα με τον λαχνό προχωράμε».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει ότι ζει μόνη σε έναν πολύ μικρό σπίτι. «Εδώ κι ένα χρόνο έχω μετακομίσει σε ένα μικρό διαμέρισμα -ένα δωμάτιο είναι όλο κι όλο- στον Χολαργό. Δεν έχω ούτε καν σταθερό τηλέφωνο. Κάνω ξανά φοιτητική ζωή. Φοβάμαι μη φτωχύνω κι άλλο κι έτσι αποφάσισα να περιορίσω όσο γίνεται τα έξοδά μου. Πέρυσι εργάστηκα σχεδόν όλη τη χρονιά και πληρώθηκα μόνο για τους τρεις μήνες. Είμαι συνηθισμένη να βρίσκομαι “στον αέρα”. Έτσι είναι το επάγγελμα του ηθοποιού: δουλεύεις τζάμπα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μαρία Πρωτόπαππα: Το αυτοάνοσο νόσημα

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Πρωτόπαππα πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα, και συγκεκριμένα από λεύκη, το οποίο και δεν κρύβει στα επεισόδια της σειράς του Σασμού.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ