στέφανος-βούρος-για-την-αναπηρία-του-3758

Στέφανος Βούρος για την αναπηρία του: «Δεν έβαλα ποτέ τα χέρια στις τσέπες για να μη με δει ο κόσμος»

Στέφανος Βούρος: Η συγκινητική συνέντευξη που παραχώρησε ο γιος του ηθοποιού και η εξομολόγηση για την αναπηρία του

Ο Στέφανος Βούρος ο γιος του ηθοποιού Γιάννη Βούρου και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου, είχε παραχωρήσε μία συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναπηρία του και την στήριξη που είχε πάντοτε από τους γονείς του.


«Λόγω των προβών, των γυρισμάτων, των παραστάσεων έβλεπα τους γονείς μου λιγότερο από όσο θα ήθελα. Σκεφτόμουν μικρός πως όταν με το καλό θα κάνω οικογένεια, δεν θα θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν λίγο και να τραβάω όσα τραβούσαν οι δικοί μου. Είμαστε και φίλοι. Βλεπόμαστε αλλά όχι τόσο λόγω φόρτου εργασίας».

Στέφανος Βούρος: «Δεν έβαλα ποτέ τα χέρια στις τσέπες για να μη με δει ο κόσμος»

«Το ότι οι γονείς μου δεν ντράπηκαν ποτέ για μένα, με έκανε και μένα να μην ντραπώ. Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ τα χέρια στις τσέπες για να μη με δει ο κόσμος. Πάντα είμαι επικοινωνιακός. Θυμάμαι ένα παιδί που είπε “έχω ένα χέρι με πέντε δάχτυλα και το άλλο μου χέρι έχει 2 δάχτυλα λιγότερο, με τα βίντεο σου με βοήθησες να μην ντρέπομαι”»

Στέφανος Βούρος: Η αποκάλυψη για τα βιντεάκια που μοιράζεται στο Tik Tok

«Στο Tik Tok ξεκίνησα ανεβάζοντας βιντεάκια στα οποία έπαιζα κιθάρα και πιάνο. Στην πορεία είδα ότι έχω χώρο να μιλήσω για την αναπηρία και να ευαισθητοποιήσω – εξοικειώσω τον κόσμο με την αναπηρία με λίγο πιο χιουμοριστικό τρόπο».

Η συνέντευξη του Στέφανου Βούρου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ