μαρκόπουλο-σας-παpακαλώ-προσευχnθείτ-44576

Μαρκόπουλο: «Σας παpακαλώ, προσευχnθείτε για την κóρn μου, δεν είναι καλά», ξeσπασε η μητέρα της 23χρονης

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια της 22χρονης Φανής, η οποία βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια της μαύρης Mercedes που οδηγούσε ο 27χρονος φίλος της ο οποίος

τραυματίστηκε θανάσιμα από τη σφοδρή πρόσκρουση στο Πόρτο Ράφτη, καθώς η κοπέλα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 22χρονη φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι από το δυστύχημα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ένα αιμάτωμα αλλά, όπως λέει η μητέρα της, οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα να τα καταφέρει και να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα της μιλά και εκφράζει τη δική της ελπίδα πως το κορίτσι της θα τα καταφέρει και θα κερδίσει αυτή τη μάχη πάρα τις εκτιμήσεις των γιατρών.

«Είναι πολύ άσχημα, είναι σε κρίσιμη κατάσταση, άσχημα χτυπημένη στο κεφάλι και οι γιατροί δεν μας δίνουν καμία ελπίδα. Της έχουν κάνει ήδη ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο τις πρώτες ώρες και περιμένουμε. Εγώ ελπίζω να γίνει κάτι», λέει η κυρία Ζωή και μιλά για το πάθος του 27χρονου Νίκου για την ταχύτητα που οδήγησε τον ίδιο στο θάνατο και την κόρη της στο κρεβάτι της Εντατικής.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ