μαθεύτηκε-ο-λόγος-που-ο-στέλιος-κουδου-45289

Μαθεύτηκε ο λόγος που ο Στέλιος Κουδουνάρης φοράει πάντα μαύρα: Δεν τα βγάζει ποτέ και δεν είναι θέμα γούστου

Ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης, ήταν πρόσφατα καλεσμένος (25/4) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου μοιράστηκε πτυχές της προσωπικής του ζωής και της επαγγελματικής του διαδρομής. Σε αυτή τη συνάντηση, ο Κουδουνάρης αποκάλυψε επίσης τον λόγο που επιλέγει συστηματικά να ντύνεται σε μαύρα ρούχα.

Στέλιος Κουδουνάρης: Η Έκπληξη στην Ελένη Μενεγάκη

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Κουδουνάρης εκπλήρωσε μια ευχάριστη έκπληξη στην Ελένη Μενεγάκη, στέλνοντας ένα φόρεμα που είχε σχεδιάσει ειδικά για εκείνη. Η παρουσιάστρια, η οποία φημίζεται για το διακριτικό και κομψό της γούστο, ενθουσιάστηκε με το δώρο, επιβεβαιώνοντας πως ο σχεδιαστής κατάφερε να αποτυπώσει απόλυτα τις προτιμήσεις της στη μόδα.

«Εσύ φοράς πάντα μαύρα, όμως», παρατήρησε η Ελένη Μενεγάκη με τον Στέλιο Κουδουνάρη να αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που δεν επιλέγει ρούχα με χρώματα.

«Εγώ φοράω μαύρα, γιατί εγώ είμαι παρατηρητής. Δεν είμαι το έργο, ντύνω τους άλλους ανθρώπους και δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα φορέσω εγώ, θέλω να κάνω ένα βήμα πίσω και να παρατηρώ τους άλλους ανθρώπους, κάτι που μου έχει στερήσει αναγνωρισιμότητα», απάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ