μεγαλώνει-φυσικά-χωρίς-καμία-πλαστικ-3699

Μεγαλώνει φυσικά χωρίς καμία πλαστική: Πώς είναι σήμερα η Ολίβια Χάσεϊ που υποδύθηκε την Παναγία στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Ολίβια Χάσεϊ: Η αποθέωση στη δημοφιλή σειρά του Τζεφιρέλι και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της

Η Ολίβια Χάσεϊ είναι το κορίτσι που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη βραβευμένη σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι, ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ», όταν ενσάρκωσε την Παναγία.

Γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 στην Αργεντινή. Ο πατέρας της ήταν τραγουδιστής τάνγκο και η μητέρα της είχε βρετανικές και σκωτσέζικες ρίζες. Μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες και σε ηλικία 7 ετών έφυγε με τη μητέρα της στην Αγγλία και παρακολούθησε από πολύ μικρή μαθήματα ηθοποιίας. Από τα 13 της ήξερε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός.

Ολίβια Χάσεϊ: Ο θάνατος του συζύγου της και η διπλή μαστεκτομή

Το 1971 η παντρεύτηκε τον Dean Paul Martin, γιο του Dean Martin, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Χώρισαν το 1978. Ο Martin, που εκτός από ηθοποιός και τραγουδιστής ήταν και πιλότος, σκοτώθηκε το 1987, όταν το Φάντομ που πιλοτάριζε έπεσε σε χιονοθύελλα και προσέκρουσε σε βουνό της Καλιφόρνιας.

Ο δεύτερος σύζυγος της ήταν o Ιάπωνας μουσικός, ο Akira Fuse. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1980, έκανε έναν γιο και χώρισε το 1989.

Το 1991 η Ολίβια Χάσεϊ παντρεύτηκε για τρίτη φορά με τον David Glen Eisley με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.

Το 2008 διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος. Δεν ήθελε να κάνει χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπεία και έκανε αμέσως διπλή μαστεκτομή.

Η Ολίβια Χάσεϊ 45 χρόνια μετά το τέλος της εμβληματικής σειράς, έχει αλλάξει αρκετά.

Πώς είναι σήμερα η Ολίβια Χάσεϊ που έπαιξε την Παναγία στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ