νίκος-μάνεσης-ο-άγνωστος-γάμος-με-πανέ-7273

Νίκος Μάνεσης: Ο άγνωστος γάμος με πανέμορφη τραγουδίστρια πριν την Φαίη Μαυραγάνη που κράτησε μόνο 10 μέρες

Νίκος Μάνεσης: Ποια ήταν η πρώτη σύζυγος του δημοσιογράφου

Ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια μας κρατά συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο, με την ενημερωτική εκπομπή του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», έχει κάνει δύο γάμους. Η πρώτη του σύζυγος υπήρξε η τραγουδίστρια Φωτινή Δάρρα, ένας γάμος  που κράτησε μόλις δέκα ημέρες.

Η καταγωγή του Νίκου Μάνεση είναι από το όμορφο νησί της Κεφαλονιάς, ενώ κάθε καλοκαίρι απολαμβάνει μέρος των διακοπών του στον τόπο καταγωγής του μαζί με την οικογένειά του.

Ο παρουσιαστής, είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 19 χρόνια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι.

Νίκος Μάνεσης: Ο γάμος του με τη Φωτεινή Δάρρα

Στο παρελθόν ο Νίκος Μάνεσης ήταν παντρεμένος με την ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα. Η γνωριμία τους έγινε μέσω του αδερφού της τραγουδίστριας και μόλις συναντήθηκαν, ερωτεύτηκαν αμέσως και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, ο γάμος τους κράτησε μόνο μιάμιση εβδομάδα.

Η Φωτεινή Δάρρα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο και ηθοποιία στη σχολή Θεοδοσιάδη. Αδερφός της είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας.

Είναι παντρεμένη με τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη, ενώ είχε μακροχρόνια σχέση με το συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Εμείς πλέον να του ευχηθούμε να είναι πάντα ευτυχισμένος με τη τωρινή σύζυγο του και να έχει πάντα επιτυχίες μέσα από την εκπομπή του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ