ο-μέμος-μπεγνής-στηρίζει-τον-αλέξη-γεω-8862

Ο Μέμος Μπεγνής στηρίζει τον Αλέξη Γεωργούλη: “Είναι ο Αλέξης, βρήκαν ευκαιρία να σταυρώσουν έναν όμορφο & πετυχημένο”

Μέμος Μπέγνης: Η αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Είμαστε μαζί” του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη στην Ελίνα Παπίλα. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σχολίασε και την πολύκροτη υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος έχει δεχτεί καταγγελίες για ξυλοδαρμό και βιασμό.

Ο Μέμος Μπεγνής στην αρχή είπε “δεν ξέρω αν ισχύει όλο αυτό, τα δικαστήρια θα το αποφασίσουν” για να συμπληρώσει στη συνέχεια: “Δεν μου αρέσει που ο καθένας μπαίνει και γράφει το μακρύ του και το κοντό του, κάνει κριτική και γίνεται δικαστής ενός ανθρώπου.

Δεν λέω για τον Αλέξη μόνο, αλλά λέω γενικά για πράγματα τέτοια που βγαίνουν στην επιφάνεια και αρχίζουν όλοι και κράζουν και βρίζουν ξαφνικά. Εκεί είναι η εμπάθεια, ξέρεις… Είναι ο Αλέξης, είναι αυτός που είναι. Πόσοι τον σιχαίνονται ή τον ζηλεύουν ή θα ήθελαν να είναι αυτός, γιατί δεν είναι αυτοί οι ίδιοι; Οπότε βρήκαν ευκαιρία να “σταυρώσουν” έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πάρα πολύ όμορφος και πάρα πολύ πετυχημένος”.

Ο Μέμος Μπεγνής για τις καταγγελίες εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη

Ενώ στην επισήμανση της Ελίνας Παπίλα πως πρόκειται για ένα αρκετά σοβαρό θέμα, ο Μέμος Μπεγνής απάντησε: “Μιλάμε για ένα θέμα το οποίο είναι πολύ σοβαρό περιμένοντας όμως να δούμε τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Οπότε μέχρι να βγει το πόρισμα δεν μπορούμε να έχουμε άποψη”.

Στην ερώτηση, αν είναι φίλοι, απάντησε: “Φίλοι δεν είμαστε, γνωριζόμαστε όμως πάρα πολλά χρόνια. Συμπαθιόμαστε και ξέρω ότι είναι ένα παιδί πολύ έξω καρδιά, χαμογελαστός και όταν ακούς κάτι τέτοιο πέφτεις από τα σύννεφα. Πάντα όμως εγώ κρατάω σε αυτά τα πράγματα μια πολύ ουδέτερη στάση γιατί δεν είμαστε δικαστές”.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ